Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Orvosi műbőr, textilbőr

Orvosi textilbő, orvosi műbőr bemutatása

 

Egészségügyi környezetben a forgószékek, tárgyalószékek, ügyfélszékek a szokásosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Ráadásul a megfelelő tisztítás, fertőtlenítés még jobban igénybe veszi a székek kárpitozását. Így erre csak speciális kárpit anyagok felelnek meg. Ilyen az orvosi műbőr, vagy orvosi textilbőr is. Anyagából adódóan ellenálló az egészségügyben használatos tisztítószereknek és fertőtlenítő szereknek is. 

Ráadásul ez az orvosi textilbőr többféle színben is elérhető. Így egy kicsit vidámabbá lehet tennei a rendelők, ügyfélvárók hangulatát is.

Az orvosi műbörök sajnos nem mindegyik székhez rendelhetőek. Azoknál a forgószékeknél, tárgyalószékeknél, ahol ez megoldható, ott a szövetválasztékból NP (Non Plus) néven találja meg.

 

 

Az orvosi műbőr, orvosi textilbőr színválasztékunk

OP.001 krémfehér orvosi műbőr NP.015 bézs orvosi műbőr NP-610 szürke orvosi textilbőr

 

De hogy milyen székekhez is választhatja az orvosi műbőrt? Ezekből tudunk ajánlani Önnek pár gyakoribb típust. A képre, vagy a szék megnevezésére kattintva pedig máris meg tudja nézni az ajánlott széket részletesen bemutató termékoldalt.

 

Színazonosság más időpontokban megrendelt irodai székek esetén

A kárpitgyártók nem garantálják a kárpitok egyes szállítmányok közötti, árnyalatokban való teljes színazonosságot, ezért erre vonatkozó garanciát mi sem tudunk vállalni. Fenntartjuk a jogot, hogy egyes kárpittípusokat vagy színeket előzetes értesítés nélkül kivonjunk a kínálatból.

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek