Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Irodaszék összeszerelési információk videókkal

Részletes szerelési útmutatók forgószékekhez, vezetői fotelekhez

 

Ha webáruházból vásárol irodaszéket, nagy valószínűséggel dobozba, alkatrészenként csomagolva fogja megkapni. Így felmerülhet a kérdés, hogy majd mennyire lessz könnyű összeszerelni a kiválasztott széket?

Ha szeretne abban biztos lenni, hogy a megvásárolt széket össze is tudja majd szerelni, talán segítségéül lehetnek a mellékelt összeszerelési útmutatók. Ezek a leggyakoribb irodaszékek, forgószékek és vezetői fotelek összeszereléséhez nyújtanak támpontot. Ezek segítségével már át tudja látni, mekkora feladat az irodaszék összeszerelése.

Tipust az összeszerelési rajzok mellé általában nem írtunk, mert rengeteg hasonló formájú és tudású irodaszék kerül forgalomba Magyarországon. Ezért inkább nézze át az irodaszék összeszerelését segítő videóinkat, illetvev az egyéb forgószékekről készült székösszeszerelési rajzokat. Nagy valószínűséggel talál közöttük a megvásárolni kívánt székhez hasonló tudású és formavilágú széket. A székösszeszerelési videókat megtekintheti a weboldalunkon, vagy a Youtube csatornán is. Az oldalunkon található képes székösszeszerelési útmutatók nagyításához kattintson a képre.

 

 

Forgószék és irodaszék szerelési videók

Oklahoma forgószék

Termék információkért és aktuális árakért kattintson >>

 

Nuovola forgószék

 

Scope forgószék

Ergohumán forgószék

Termék információkért és aktuális árakért kattintson >>

 

Irodaszékek, forgószékek és vezetői fotelek összeszerelési útmutatói

UFO, Cetus, 7201 ergonomikus irodaszékek összeszerelési útmutatójaUFO, UFO LADY, CETUS forgószékek összeszerelési rajza

Alacsony háttámlájú forgófote, vezetői fotel összeszerelési rajza

Egyszerű főnöki szék, vezetői fotel összeszerelési rajza

Fakarfás vezetői bőrfotel összeszerelési rajza

Fakarfás vezetői bőrfotel összeszerelési útmutatója

Fix háttámlás forgószék, irodaszék összeszerelési rajzaFix háttámlás forgószék, irodaszék összeszerelési rajza

Gamerszék, gamer fotel összeszerelési útmutatójaGamerszék, gamer fotel összeszerelési útmutatója

Gyarekszék, ifjúsági szék összeszerelési útmutatója

Kisméretű gyerekszék, ifjúsági szék összeszerelési útmutatója

Háromkaros, szinkronmechanikás forgószék összeszerelési rajza

Háromkaros, szinkronmechanikás forgószék szerelési útmutató

Kisméretű karfás forgószék, irodaszék összeszerelési rajzaEgyszerű, fix háttámlás irodaszék, forgószék összeszerelési útmutatója

Modern karfás forgószék összeszerelési rajzaModer formájú, karfás forgószék összeszerelési útmutatója

Cinque Asyn karfás forgószék összeszerelési útmutató

Cinque Asyn GLX karfás forgószék szerelési útmutatója

 

Kedves Látogatónk! Kérdése van a székek kiválasztásával kapcsolatban? Vagy már tudja milyen irodai székre lenne szüksége, de nem találja a nagy kínálatunkban? Vagy a webáruházunkban található irodaszékek, tárgyalószékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, üzenetküldő űrlapunk segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámot.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Székáruház raktár elérhetőségeiIrodaszékeink jelenleg csak a webáruházunkon keresztül érhetőek el. A több mint 25 éves működésünk során rengeteg információt gyűjtöttünk a kifejezetten irodák számára kifejlesztett strapabíró, megbízhattó székekről, így webáruházunk kínálatába csakis ilyen megbzható székek kerülnek be. De a székek közötti tájékozódást rengeteg képpel, méretekkel és részletes leírásokkal is segítjük. Legújabb fejlesztésünk, hogy az egyes székeknél bemutatjuk milyen napi igénybevételre ajánljuk.

A székek egy részéből rendelkezünk raktárkészlette, másik része kb. 1 héten belül elérhető beszállítóink készletéről. A székek legnagyobb része azonban megrendelésre készül, hiszen így maximálisan igazodni lehet a vevői elvárásokhoz. Ezeknek a székeknek a várható szállítási ideje kb. 3 hét. Természetesen a várható szállítási időt minden esetben feltüntettük a szék adatlapokon is.

Minden esetben kínálunk megoldást arra, hogy a kiválasztott székek az Ön irodájába, telephelyére kiszállításra kerüljenek, hogy ezzel Önnek ne legyen gondja. Sőt, hogy tovább segítsünk Önnek, a kínálatunkban szereplő irodaszékek nagy részénél megoldható az is, hogy a székeket összeszerelve, használatra készen szállítsuk ki Önnek!

Amennyiben arra tart igényt, hogy az elkészült székek kecskeméti raktárunkban vegye át, és a szállítást saját maga intézze, erre is kínálunk megoldást. Az elkészült székek értesítés után átvehetőek a kecskeméti raktárunkban. Az irodai szék raktárunk Kecskeméten, a Déli Ipari Parkban található, így az M5 autópályán is könnyen megközelíthető az ország bármely részéből. 

 

A székes raktárunkba való könnyű eljutáshoz használhatja az alábbi térképet is a legoptimálisabb útvonal kiválasztásához.

 

 

TÉ 96 Irodaszék Raktár: 

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Nyitva tartás: hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 12.00 között
Telefon: +36 76 529 586
Mobil: +36 30 943 6519

 

Székáruház: irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek, ipariszékak nagy választékban webáruházunkban

Tóth Gábor cégvezető
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő 25 év tapasztalattal