Szűrés

TOP termékek

Mennyire egyszerű az irodaszékek összeszerelése?

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

"Az irodai szék összeszerelési útmutatóval el tudja dönteni, hogy mennyire lesz bonyolult összeszerelnie a megvásárolni kívánt forgószéket"

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Ha webáruházból vásárol irodaszéket, nagy valószínűséggel dobozba, alkatrészenként csomagolva fogja megkapni. Ha szeretne abban biztos lenni, hogy a megvásárolt széket össze is tadja majd szerelni, talán segítségéül lehetnek a mellékelt összeszerelési útmutatók. Ezek a leggyakoribb irodaszékek, forgószékek és vezetői fotelek összeszereléséhez nyújtanak támpontot.

Tipust az összeszerelési rajzok mellé nem írtam, mert rengeteg hasonló formájú és tudású irodaszék kerül forgalomba Magyarországon. Ezért inkább nézze át az irodaszék összeszerelési rajzokat, hogy talál-e közöttük hasonló tudású és formavilágú forgószéket, mint amit már megvásárolt, vagy megvásárolni szeretne. Az összeszerelési útmutatók nagyításához kattintson a képre.

 

Irodaszékek, forgószékek és vezetői fotelek összeszerelési útmutatói

UFO, Cetus, 7201 ergonomikus irodaszékek összeszerelési útmutatójaUFO, UFO LADY, CETUS forgószékek összeszerelési rajza

Alacsony háttámlájú forgófote, vezetői fotel összeszerelési rajza

Egyszerű főnöki szék, vezetői fotel összeszerelési rajza

Fakarfás vezetői bőrfotel összeszerelési rajza

Fakarfás vezetői bőrfotel összeszerelési útmutatója

Fix háttámlás forgószék, irodaszék összeszerelési rajzaFix háttámlás forgószék, irodaszék összeszerelési rajza

Gamerszék, gamer fotel összeszerelési útmutatójaGamerszék, gamer fotel összeszerelési útmutatója

Gyarekszék, ifjúsági szék összeszerelési útmutatója

Kisméretű gyerekszék, ifjúsági szék összeszerelési útmutatója

Háromkaros, szinkronmechanikás forgószék összeszerelési rajza

Háromkaros, szinkronmechanikás forgószék szerelési útmutató

Kisméretű karfás forgószék, irodaszék összeszerelési rajzaEgyszerű, fix háttámlás irodaszék, forgószék összeszerelési útmutatója

Modern karfás forgószék összeszerelési rajzaModer formájú, karfás forgószék összeszerelési útmutatója

 

Kedves Látogatónk! Kérdése van a székek kiválasztásával kapcsolatban? Vagy már tudja milyen irodai székre lenne szüksége, de nem találja a nagy kínálatunkban? Vagy a webáruházunkban található irodaszékek, tárgyalószékek szállításával, fizetési módjával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne informálódni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszeren.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámot.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Szeretné kipróbálni a webáruházunkbanban bemutatott irodaszékeket, forgószéket? Mi természetesen erre is lehetőséget knálunk Önnek. A több mint 20 éves működésünk során sikeresen kialakítottunk egy közel 200 n"-es bemutatótermet, ahol a legsikeresebb, leginkább kedvelt irodaszékeket, vezetői bőrfoteleket személyesen is ki tudja próbálni. Mert egy fotó, jó marketingszöveg nem minden esetben fedi a valóságot. Így - mint a puding próbájában az evés, a forgószékeknél ez az üléspróba.

 

Azaz ha teheti, látogasson el irodaszék bemutatótermünkbe, és próbálja ki a kiválasztott irodaszéket. Bár az irodaszékes bemutatótermünk nagyméretű, és közel 100 féle irodaszék, vezetői fotel és tárgyalószékből választhat, javasoljuk előbb egyeztessen kollágáinkkal, hogy a kiválasztott szék van-e éppen a bemutatótermünkben.

 

Irodaszék bemutatótermünk Kecskeméten, a Déli Ipari Parkban található, így az M5 autópályán is könnyen megközelíthető az ország bármely részéből. 

 

A hozzánk való könnyű eljutáshoz használja az alábbi térképet a legoptimálisabb útvonal kiválasztásához.

 

Amennyiben a kiválasztott irodaszéket szeretné kipróbálni, vagy a gyártási, szállítási határidőkről egyeztetne, kérem keresse Székáruház Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 943 6519 telefonszámon.

 

Bemutatótermünkben több mint 20 év tapasztalattal, közel 100 kipróbálható forgószékkel, irodaszékkel, ipari székkel várjuk megkeresésését.

 

Szeretné kipróbálni a  kiválasztott irodaszéket megrendelés előtt? Mi erre is kínálunk Önnek lehetőséget. Kecskeméti bemutatótermünkben már közel 100 féle irodaszéket is ki tud próbálni. A bemutatott forgószékek, tárgyalószékek és főnöki fotelek választéka folyamatosan bővül, így ha egy konkrét széktipust szeretne kipróbálni, kérjük előzetesen egyeztessen erről ügyfélszolgálatunkkal.

 

TÉ 96 Irodaszék és Irodabútor Bemutatóterem:  6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.

Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 8.00 - 15.00 között
Telefon: +36 76 529 586
Mobil: +36 30 943 6519

 

Székáruház: irodaszékek, forgószékek, vezetői fotelek, ipariszékak nagy választékban webáruházunkban

 

Tóth Gábor cégvezető
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő