TOP termékek

Fa lemezes forgószék választék

A falemezes forgószékek az egészségügyben is kiemelt feladatot látnak el. A natur lakkozott ülő- és hátlap könnyen tisztítható, fertőtleníthető. Ha hosszabb távon is szeretné kénylmesen használni, javasoljuk hozzá az ülőpárna használatát.

Tovább

Könnyen tisztán tartható széket szeretne? Akkor válassza ezt a fa ülőlapos, 1030 ZON WOOD háttámla nélküli széket. Kiviteléből adóan jól használható szűk munkahelyeken is. Tapasztalatunk szerint jó szolgálatot tehet poros, de nem olajos munkahelyeken. Jellemző felhasználási területei: varrodák, pénztárak

Tovább
26 035 Ft (20 500 Ft + ÁFA)

Factory Lift ipari forgószék, fa ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság és távolság állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. Az ülő- és hátlap natur, lakkozott felületű.

Az ülőlap és a hátlap a lakkrétegnek köszönhetően könnyen tisztítható, így poros környezetbe is megfelelő. A Factory Lift ipariszék így jól használható varrodákba, laborokba, üzemekbe, raktárakba, üzletekbe. 

Tovább
31 547 Ft (24 840 Ft + ÁFA)

Techniq Lift ipari forgószék, fa ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság és távolság állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. Kerek ülő- és hátlappal.

A Techniq Lift szék kialakításából adódóan használható ipari, üzemi, vagy akár laboratóriumi székként is. A széket alkatrészenként csomagolva, dobozolva szállítjuk. Egyszerű összeszerelést igényel.

Tovább
33 439 Ft (26 330 Ft + ÁFA)

A 1030 NOR WOOD lemezelt ipariszék sokoldalúan használható. A kényelmes használatot a gázliftes magasságállítás, és mélységben és magasságban állítható háttámla biztosítja. Elsősorban üzemi széknek, laborszéknek ajánljuk. De jó megoldást nyújt akár varrodák, összeszerelő üzemek, műhelyek számára is.

Tovább
35 687 Ft (28 100 Ft + ÁFA)

Techniq Lift Ring ipari forgószék, kerek fa ülőlappal, és íves fa hátfelülettel és gázliftes magasságállítási lehetőséggel. Az ipariszék kényelmes használatát a háttámla magassági és távolsági állítást lehetővé tevő mechanikával szerelt. A székmagasító elem segítségével az ipariszék magasabb munkafelületekhez is használható. A székre történő kényelmes felülést és használatot krómozott lábtartó karika segíti.

A magasított Techniq Lift Ring ipariszék biztonságos használatához javasoljuk a görgők kicserélését fix tappancsokra.

Tovább
45 606 Ft (35 910 Ft + ÁFA)