TOP termékek

150 kg teherbírású forgószékek

A forgószékek, irodai székek közül is kiemelkednek az erősített forgószékek. Ebben a kategóriában az erősített, 150 kg teherbírású forgószékeket gyűjtöttük össze Önnek.

Tovább

Az America ASYN XXL erősített irodai forgószék kerek formavilágú, masszív irodaszék. Kialakításából adódóan nagy terhelésnek is ellenáll, hiszen teherbírása 150 kg, mely szinte egyedülálló ebben a hagyományos irodaszékek között. A szék magasság állítása gázlift segítségével történik.

A székhez többféle, erősített szövet is választható. A még kényelmesebb ülés érdekében a székhez többféle erősített karfát is rendelhet.

Az America ASYN XXL erősített forgószék javasolt napi használati ideje: 5-7 óra

Tovább
100 330 Ft (79 000 Ft + ÁFA)

Önnek is gondot okoz, hogy nem talál kellően strapabíró forgószéket 24 órás intenzív használatra? Ráadásul megerősített kivitelben, nagy teherbírással? Mindezt 2 év garanciával?

Akkor most megtalálta az ideális megoldást! Minél többé testre szabható egy forgószék, annál hosszabb időn át használható anélkül, hogy kifárasztana az ülés. Ahol nyújtott vagy több műszakban dolgoznak az emberek, számukra egyrészt fokozottan tartós, másrészt kiemelkedően személyre szabható forgószékekre van szükség. Az Aiax 24 erősített fejtámlás szék mindezt tudja.

Tovább
251 460 Ft (198 000 Ft + ÁFA)