TOP termékek

140 kg teherbírású forgószékek

A forgószékek, irodai székek közül is kiemelkednek az erősített forgószékek. Ebben a kategóriában az erősített, 140 kg teherbírású forgószékeket gyűjtöttük össze Önnek.

Tovább

Az America MEK XXL erősített irodai forgószék kerek formavilágú, masszív irodaszék. Kialakításából adódóan nagy terhelésnek is ellenáll, hiszen teherbírása 140 kg, mely szinte egyedülálló ebben a hagyományos irodaszékek között. A szék magasság állítása gázlift segítségével történik.

A székhez többféle, erősített szövet is választható. A még kényelmesebb ülés érdekében a székhez többféle erősített karfát is rendelhet.

Az America MEK XXL erősített forgószék javasolt napi használati ideje: 5-7 óra

Tovább
74 930 Ft (59 000 Ft + ÁFA)

Önnek is gondot okoz, hogy nem talál kellően strapabíró forgószéket 24 órás intenzív használatra? Ráadásul megerősített kivitelben, nagy teherbírással? Mindezt 2 év garanciával?

Akkor most megtalálta az ideális megoldást! A Boston 24 erősített szék modern formavilágú forgószék, így a különleges tulajdonsága mellé trendi megjelenés is társul. A többféle választható kárpit segíti az irodaszéket , hogy minden irodai környezetbe könnyen beilleszthető legyen.

Tovább
133 350 Ft (105 000 Ft + ÁFA)

Az Orlando 24 megfizethető, de strapabíró munkaszék  2 év garanciával. Ez a szék tartós megoldást nyújt Önnek, ha olyan széket keres, ami biztosan és sokáig bírja a napi igénybevételt. Mindezek mellet kényelmes is, hiszen sokoldalú beállítási lehetőség, karfa és állítható fejtámla is biztosítja a kényelmes üléspozíciót.Az Orlandó megerősített forgószék fekete és szürke kárpitokkal is rendelhető.

És mivel ez a munkaszék valóban rendkívül tartós és erős alapanyagokból készült, így a 2 év garancia mellett 140 kg-os teherbírással rendelkezik. Tud ennél jobb ár-érték arányú munkaszéket?

Tovább
149 670 Ft (117 850 Ft + ÁFA)