Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

LIN szövetek, textilbőrök és valódi bőrök választéka

LIN tipusú szövetek választéka

Gyakran felmerülő igény, hogy a kiválasztott irodaszék milyen színben elérhető. Vagy eleve van elképzelés arról, milyen színűnek kell lenni az irodaszéknek. Ilyen esetekben a megoldás, ha választható kárpitozású irodaszéket, tárgyalószéket keres. A webáruházunkban azoknál a székeknél, ahol a kárpitozás választható, minden esetben ki tudja választani a szövetkategóriát. A szövetkategóriához tartozó szöveteket pedig vagy a termékoldalon az egyes "lapfüleken" tudja megnézni, vagy ezen az áttekintő oldalon. Az egyes gyártók eltérő szöveteket használnak, így csak az adott székhez rendelhető szövetek közül tud választani.

Ennél a tipusú irodaszék szöveteknél öt fő kategóriát talál, ezeket I. kat, II. kat, III kat. IV. kat és V kat. szövettípusként találja meg. Ezenkívül egyes széktipusoknál választhat textilbőr, illetve valódi bőr kárpitozást is. Az egyes szövetkategóriák azonban nem csak különböző színeket takarnak. Az egyes kategóriák szövetei összetételükben, kopásállóságban is különböznek. Éppen ezért, a szék ára az egyes szövetkategóriáknak megfelelően változik is.

Letölthető szövetválaszték irodaszékekhez

LIN irodaszék szövetek teljes választéka a Székáruházban

A szövetválasztékot megtekintheti PDF formátumban is. Ehhez kattintson a képre. Az új ablakban megnyíló PDF fájlt pedig kényelmesen nagyíthatja, vagy akár le is mentheti a gépére. És így akár továbbküldheti kollégáinak is, ha szeretne vele színt egyeztetni. Ráadásul ezen a linkem megtekintheti ez egyes szövetek összetételét és tulajdonságát is.

Tipp: a szövetek között talál pl. vízlepergető tulajdonságú, hipoallergén, égéskésleltetett vagy akár bakteriosztatikus szöveteket is.

 

Gyakori kérdések az irodaszék szövetekkel kapcsolatban

Forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek szövetválasztéke

 

Aki nem járatos az irodaszék szövetek világában, biztos nehezebben igazodik el a szövetek tulajdonságaiban. Ezért készítettünk Önnek egy kis összeállítást, hogy egyszerűbb legyen közöttük eligazodni.

 

 

  • Kopásállóság

A szövetek egyik legfontosabb tulajdonsága a kopásállóság. Ez mutatja meg, hogy az adott szövet mennyira bírja az igénybevételt. Mikor kezd bolyhosodni, vagy elszakadni. Erre a MARTINDALE érték a meghatározó. Ezt az jelenti, hogy ez a szám minél magasabb, annál több leülést-felállást bír ki az adott szövet anélkül hogy tönkremenne.

 

  • Vízlepergetés

Ha tart tőle, hogy a székre véletlenül folyadék borul (víz, tea, kávé) akkor választhat a különleges, vízlepergetős szövetek közül. Erre a BART, JEPP, JIM, SAVOY, LEX, és a FUJI szöveteket ajánljuk.

 

  • A MARTINDALE érték

Arról, hogy ez az érték pontosan mit takar, készítettünk egy részletesebb cikket, amit itt olvahat: Martindale érték >>

 

  • Bakteriosztatikus szövet

A közösségi terekbe szánt székeknél, foteleknél felmerülhet az igény a bakteriosztatikus szövetekre is. Ezekhez a székekhez ajánljuk a LEX kárpitokat, ami ráadásul hipoalergén, bakteriosztatikus, hangelnyelő és újrahasznosítható is.

 

  • Égéskésleltetés

Közösségi terekben, nagyobb irodaházakban előírás lehet, hogy a szövet égéskésleltetett legyen. A szövetválasztékunk közül erre a Dali, Yepp, JIM, SAVOY, LEX, Fuji szöveteket, valamint a RENNA textilbőröket ajánljuk.

 

Színazonosság más időpontokban megrendelt irodai székek esetén

A kárpitgyártók nem garantálják a kárpitok egyes szállítmányok közötti, árnyalatokban való teljes színazonosságot, ezért erre vonatkozó garanciát mi sem tudunk vállalni. Fenntartjuk a jogot, hogy egyes kárpittípusokat vagy színeket előzetes értesítés nélkül kivonjunk a kínálatból.

 

Néhány kedvelt irodai szék választható LIN szövetekkel

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 943 6519 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes ÜgyfélszolgálatunkatSzékáruház Ügyfélszolgálat

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 943 6519 telefonszámon. Vagy használhatja hétfőtől csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek