SzékSzerviz Garancia a megrendelt irodaszékekhez

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretne biztos lenni benne, hogy irodaszékét meg tudja javítani, ha baja lenne? Erre való a Székgyártói és a SzékSzerviz garancia!

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő
25 év tapasztalattal

 

Bárhol használja is a tőlünk megvásárolt irodaszéket - legyen az  irodai, ipari, egészségügyi vagy otthoni felhasználás - szeretnénk ha sokáig probléma mentesen használné. Ezért többféle garanciát is kínálunk Önnek.

1-5 év gyártói garancia a megvásárolt irodaszékre

A nálunk vásárolt székekhez tipustól függően 1-5 év garanciát biztosítunk. Ezen aidő alatt, ha garanciális probléma lenne a székkel, akkor bejelentés után azonnal nekilátunk a megoldásnak. Segítenek ebben beszállítóink országos hálózata is.

 

Hiszen ennek segítségével az egyszerűbb meghibásodás esetén akár az Ön otthonában vagy irodájában elvégzik a hibajavítást. Komolyabb meghibásodás esetén a szék visszaszállításra kerül az üzembe, ahol szakszerűen, gyári körmnyezetben és anyagokkal kerül kijavításra. majd ezután visszejuttajuk Önhöz a széket.

SzékSzerviz garancia

Cégünk nem csak forgalmazza a székeket, hanem a garanciaidő letelte után is biztosítja a forgószékekhez, irodaszékekhez és vezetői fotelekhez a főbb székalkatrészeket.

 

Így ha agarancia már letelt, akkor is van azonnali és gyors segítség, hiszen a SzékSzerviz szolgáltatásunk bármikor elérhető, a székalkatrészeket pedig raktárról, 1-2 napos szállítási idővel eljuttatjuk Önhöz. A székalkatrész házi cseréjéhez pedig részletes szerelési útmutatókat készítettünk önnek.

 

Ismerje meg részletesen: SzékSzerviz >>

 

SzékÁruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van egy irodaszékkel kapcsolatban? Vagy a kiválasztott forgószékről, fotelről szeretne még további információt kérni? vagy a szállítási időt szeretné egyeztetni? Kérem keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu