TOP termékek

SzékSzerviz Garancia a megrendelt irodaszékekhez

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretne biztos lenni benne, hogy irodaszékét meg tudja javítani, ha baja lenne? Erre való a Székgyártói és a SzékSzerviz garancia!

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő
25 év tapasztalattal

 

Bárhol használja is a tőlünk megvásárolt irodaszéket - legyen az  irodai, ipari, egészségügyi vagy otthoni felhasználás - szeretnénk ha sokáig probléma mentesen használné. Ezért többféle garanciát is kínálunk Önnek.

1-5 év gyártói garancia a megvásárolt irodaszékre

A nálunk vásárolt székekhez tipustól függően 1-5 év garanciát biztosítunk. Ezen aidő alatt, ha garanciális probléma lenne a székkel, akkor bejelentés után azonnal nekilátunk a megoldásnak. Segítenek ebben beszállítóink országos hálózata is.

 

Hiszen ennek segítségével az egyszerűbb meghibásodás esetén akár az Ön otthonában vagy irodájában elvégzik a hibajavítást. Komolyabb meghibásodás esetén a szék visszaszállításra kerül az üzembe, ahol szakszerűen, gyári körmnyezetben és anyagokkal kerül kijavításra. majd ezután visszejuttajuk Önhöz a széket.

SzékSzerviz garancia

Cégünk nem csak forgalmazza a székeket, hanem a garanciaidő letelte után is biztosítja a forgószékekhez, irodaszékekhez és vezetői fotelekhez a főbb székalkatrészeket.

 

Így ha agarancia már letelt, akkor is van azonnali és gyors segítség, hiszen a SzékSzerviz szolgáltatásunk bármikor elérhető, a székalkatrészeket pedig raktárról, 1-2 napos szállítási idővel eljuttatjuk Önhöz. A székalkatrész házi cseréjéhez pedig részletes szerelési útmutatókat készítettünk önnek.

 

Ismerje meg részletesen: SzékSzerviz >>

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek