SzékSzerviz Garancia a megrendelt irodaszékekhez

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretne biztos lenni benne, hogy irodaszékét meg tudja javítani, ha baja lenne? Erre való a Székgyártói és a SzékSzerviz garancia!

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő
25 év tapasztalattal

 

Bárhol használja is a tőlünk megvásárolt irodaszéket - legyen az  irodai, ipari, egészségügyi vagy otthoni felhasználás - szeretnénk ha sokáig probléma mentesen használné. Ezért többféle garanciát is kínálunk Önnek.

1-5 év gyártói garancia a megvásárolt irodaszékre

A nálunk vásárolt székekhez tipustól függően 1-5 év garanciát biztosítunk. Ezen aidő alatt, ha garanciális probléma lenne a székkel, akkor bejelentés után azonnal nekilátunk a megoldásnak. Segítenek ebben beszállítóink országos hálózata is.

 

Hiszen ennek segítségével az egyszerűbb meghibásodás esetén akár az Ön otthonában vagy irodájában elvégzik a hibajavítást. Komolyabb meghibásodás esetén a szék visszaszállításra kerül az üzembe, ahol szakszerűen, gyári körmnyezetben és anyagokkal kerül kijavításra. majd ezután visszejuttajuk Önhöz a széket.

SzékSzerviz garancia

Cégünk nem csak forgalmazza a székeket, hanem a garanciaidő letelte után is biztosítja a forgószékekhez, irodaszékekhez és vezetői fotelekhez a főbb székalkatrészeket.

 

Így ha agarancia már letelt, akkor is van azonnali és gyors segítség, hiszen a SzékSzerviz szolgáltatásunk bármikor elérhető, a székalkatrészeket pedig raktárról, 1-2 napos szállítási idővel eljuttatjuk Önhöz. A székalkatrész házi cseréjéhez pedig részletes szerelési útmutatókat készítettünk önnek.

 

Ismerje meg részletesen: SzékSzerviz >>

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan hívhatjuk?*
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Irodaszék kiválasztásával kapcsolatban
Adott széket keresek, de nem találom
Szövetválasztással kapcsolatban
Szállítási idővel és lehetőségekkel kapcsolatban
Mennyiségi kedvezményekkel kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Használattal, garanciával kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése:
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek

argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu