TOP termékek

Fal ülő- és hátlapos laborszékek

A fa ülőlapos és hátlapos laborszékek elsősorban kis helyigényükkel, és a könnyen tisztán tartható ülőfelületekkel segítik a labormunkát. Az ülőlap általában natur lakkozott az ilyen háttámla nélküli fa ülőlapos laborszékeknél.

Tovább

Fekete fémvázas vendégszék lemezelt ülő- és hátlappal. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is használható. Így használható ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használhatja üzemi étkezőkben is használható. rakásolható, rakatolható kivitelben készül.

A szék igény esetén felárasan rendelhető pácolt ülő- és hátlappal is. 

Tovább
17 831 Ft (14 040 Ft + ÁFA)

Az ISO Maxi Wood Nero hagyományos megjelenésű, fémvázas tárgyalószék karfás kialakítással készül. A szék könnyen tisztítható lemezelt fa ülő- és hátlappal készül. A fekete acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal szerelt szék kiváló megoldás minden olyan helyen, ahol a könnyű tisztíthatóság alapkövetelmény. Rakásolható kivitelű szék.

Az ISO Maxi Wood Nero vendégszék jellemző felhasználási területei: rendezvények, üzemek, laborok, étkezők, egészségügy

Tovább
18 009 Ft (14 180 Ft + ÁFA)

A 1120 LN lemezelt tárgyalószék fekete festett acélvázzal, falemez ülő- és hátlappal, natur lakkozott felülettel készül. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is jól használható. Így használható ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használhatja üzemi étkezőkben is használható.

Tovább
20 447 Ft (16 100 Ft + ÁFA)

Iso Wood Crom lemezelt árgyalószék, natúr lakkozott fa ülő- és hátlappal, króm acél lábazattal és csúszásgátló talpakkal. A könnyen tisztítható, lakkozott felület alkalmassá teszi ipari környezetben, poros, olajos munkahelyeken. Rakásolható kialakítással készülő tárgyalószék.

Az Iso Wood Crom szék használató az egészségügyben, vagy konyhákban, étkezőkben is, a könnyű tisztíthatóság miatt.

Tovább
21 095 Ft (16 610 Ft + ÁFA)

A 1120 LC tárgyalószék krómozott fémvázzal és falemez ülő- és hátlappal, natur lakkozott felülettel készül. A natur lakkozott felület könnyen tisztítható, így erősen poros környezetben is jól használható. Így használható ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használhatja üzemi étkezőkben is használható.

Tovább
24 003 Ft (18 900 Ft + ÁFA)

Worker Lift laborszék kerek fa ülőlappal, fém lábcsillaggal, gázliftes magasságállítással. Kis méret és könnyen tisztítható ülőfelület jellemzi ezt a többcélú forgószéket.

Igény esetén fix tappanccsal, vagy ülésmagasítóval és lábtartóval is ellátható Worker Lift szék.

Tovább
25 375 Ft (19 980 Ft + ÁFA)

Könnyen tisztán tartható széket szeretne? Akkor válassza ezt a fa ülőlapos, 1030 ZON WOOD háttámla nélküli széket. Kiviteléből adóan jól használható szűk munkahelyeken is. Tapasztalatunk szerint jó szolgálatot tehet poros, de nem olajos munkahelyeken. Jellemző felhasználási területei: varrodák, pénztárak

Tovább
26 035 Ft (20 500 Ft + ÁFA)

A 1121 LN H XXL lemezelt tárgyalószék erősített fémvázzal készül, így egy átlagos széknél tartósabb kivitelű. Az ülő -és a hátlap hajlított rétegelt lemezzel készült, lakkozott felülettel. Az erősített vázszerkezet miatt erős igénybevétel esetén ajánljuk: kollégiumokban, iskolákban, ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használható üzemi étkezőkben is.

Az erősített ipari szék ezzel a lemezelt, lakkozott felülettel könnyen tisztítható, így a poros, szennyezett munkakörnyezetben is megállja a helyét.

Tovább
26 289 Ft (20 700 Ft + ÁFA)

Factory Lift ipari forgószék, fa ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság és távolság állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. Az ülő- és hátlap natur, lakkozott felületű.

Az ülőlap és a hátlap a lakkrétegnek köszönhetően könnyen tisztítható, így poros környezetbe is megfelelő. A Factory Lift ipariszék így jól használható varrodákba, laborokba, üzemekbe, raktárakba, üzletekbe. 

Tovább
31 547 Ft (24 840 Ft + ÁFA)

Techniq Lift ipari forgószék, fa ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság és távolság állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. Kerek ülő- és hátlappal.

A Techniq Lift szék kialakításából adódóan használható ipari, üzemi, vagy akár laboratóriumi székként is. A széket alkatrészenként csomagolva, dobozolva szállítjuk. Egyszerű összeszerelést igényel.

Tovább
33 439 Ft (26 330 Ft + ÁFA)

A 1030 NOR WOOD lemezelt ipariszék sokoldalúan használható. A kényelmes használatot a gázliftes magasságállítás, és mélységben és magasságban állítható háttámla biztosítja. Elsősorban üzemi széknek, laborszéknek ajánljuk. De jó megoldást nyújt akár varrodák, összeszerelő üzemek, műhelyek számára is.

Tovább
35 687 Ft (28 100 Ft + ÁFA)

A 1158 LN falemezes szék fekete színű fémvázzal, és bükk falemez palásttal készül. Elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel és natur, lakkozott felülettel.

Tovább
36 322 Ft (28 600 Ft + ÁFA)

Elena C krómozott fémlábazatú, unicorp bükk rétegelt palástal készült rakatolható és sorolható szék. A székek sorolását az ülőlap alatti fém elemek összeakasztásával érhetjük el.

Igény esetén lehetőség van az Elena C szék palástjának pácolására is. Erről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tovább
37 548 Ft (29 565 Ft + ÁFA)

1158 LC krómozott fémlábazatú, unicorp bükk rétegelt palástal készült rakatolható és sorolható szék. A székek sorolását az ülőlap alatti fém elemek összeakasztásával érhetjük el.

Igény esetén lehetőség van az Elena C szék palástjának pácolására is. Erről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

Tovább
37 973 Ft (29 900 Ft + ÁFA)

Techniq Lift Ring ipari forgószék, kerek fa ülőlappal, és íves fa hátfelülettel és gázliftes magasságállítási lehetőséggel. Az ipariszék kényelmes használatát a háttámla magassági és távolsági állítást lehetővé tevő mechanikával szerelt. A székmagasító elem segítségével az ipariszék magasabb munkafelületekhez is használható. A székre történő kényelmes felülést és használatot krómozott lábtartó karika segíti.

A magasított Techniq Lift Ring ipariszék biztonságos használatához javasoljuk a görgők kicserélését fix tappancsokra.

Tovább
45 606 Ft (35 910 Ft + ÁFA)