TOP termékek

Poliuretán ülőlapos szék kínálatunk

A poliuretán ülő- és hátlappal készült egészségügyi forgószékek egyfelől biztosítják a kényelmes használathoz szükséges sokoldalú beállítási lehetőségeket, másrészt az öntött poliuretán vagy PU anyag rendkívül ellenálló a szennyeződésekkel, vegyszerekkel szemben is. Így ahol elvárás a rendszeres tisztítás, fertőtlenítés, ez a székcsalád jó szolgálatot tehet.

Tovább

Az RP-100 Basic ipariszék könnyen tisztítható PUR ülő- és hátlappal készül. Ellenáll a savaknak és a lúgoknak, így kimondotta jól használható akár szennyezett ipari környezetben is. Ezért ajánljuk az ipari környezet mellet egészségügyi, vagy laboratóriumi környezetbe is. Az RP-100 Basic ipariszék magasságban gázlift segítségével fokozatmentesen állítható, valamint állítható a háttámla dőlésszöge, az ülőlaptól való távolsága, valamint a magassága is.

Gázliftes magasságállítás az irodaszéken Állítható magasságú háttámla

Az irodaszék teherbírása 110 kg

a forgószéket 1 év garanciával szállítjuk

A széket alkatrészenként csomagolva szállítjuk, így egyszerű összeszerelést igényel
Tovább
42 113 Ft (33 160 Ft + ÁFA)

Az RP-100 ipariszék könnyen tisztítható PUR ülő- és hátlappal készül. Ellenáll a savaknak és a lúgoknak, így kimondotta jól használható akár szennyezett ipari környezetben is. Ezért ajánljuk az ipari környezet mellet egészségügyi, vagy laboratóriumi környezetbe is. 

Az RP-100 ipariszék magasságban gázlift segítségével fokozatmentesen állítható, valamint állítható a háttámla dőlésszöge, az ülőlaptól való távolsága, valamint a magassága is.

Tovább
42 770 Ft (33 677 Ft + ÁFA)

Sokoldalúan használható ipari széket szeretne? Akkor válassza  a 1290 NOR ipariszéket, a speciális poliuretán anyagból készült ülő- és hátlappal. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is. A poros, olajos környezetben pedig jó segítséget nyújt a könnyen tisztítható, sav és lúgálló poliuretán ülőlap. Így jól használható ipari és üzemi székként, de megfelelő laborszékként is.

Tovább
52 070 Ft (41 000 Ft + ÁFA)

Praktika Lift ipari forgószék, poliuretán ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság, távolság és dőlésszög állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. A poliuretán ülőlap és háttámla ellenáll a szennyeződéseknek, és könnyen tisztítható. Így igazán jó megoldás, szennyezett, poros munkahelyekre, üzemekbe.

Tovább
57 093 Ft (44 955 Ft + ÁFA)

A Tulip karfás ipariszék könnyen tisztítható PUR ülő- és hátlappal készül. Ellenáll a savaknak és a lúgoknak, így kimondotta jól használható akár szennyezett ipari környezetben is. Ezért ajánljuk az ipari környezet mellet egészségügyi, vagy laboratóriumi környezetbe is. 

A Tulip karfás ipariszék magasságban gázlift segítségével fokozatmentesen állítható, azonban a háttámla dőlésszöge nem állítható. Azonban a háttámla mélységben és magasságban állítható. Ez a kivitel a kevesebb állítási lehetőség következtében masszív kialakítású lett.

Tovább

A 1290 Asyn ipariszék sokoldalúan használható szék. Biztosítja ezt a sokféle beállítást lehetővé tévő asszinkron mechanika, a megerősített ipariszék speciális poliuretán ülő- és háttámlával.

A 1290 Asyn szék alkalmas ipari, egészségügyi környezetben is. A PU felület ellenál a savas, lúgos anyagoknak is. Ugyanakkor könnyen tisztítható, fertőtleníthető.

Tovább
64 770 Ft (51 000 Ft + ÁFA)

Praktika Lift Syncron ipari forgószék, poliuretán ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság, távolság és dőlésszög állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. A poliuretán ülőlap és háttámla ellenáll a szennyeződéseknek, és könnyen tisztítható. Így igazán jó megoldás, szennyezett, poros munkahelyekre, üzemekbe.

A szék tartós kivitelét erősíti a syncronmechanika, amely lehetővé teszi az ülőlap és a háttámla szinkronmozgását.

Tovább
82 467 Ft (64 935 Ft + ÁFA)

A 1297 ASYN Rebecca ipariszék ipari, üzemi, vagy laboratóriumi környezetben is jól használható, masszív irodaszék, sav és lúgálló poliuretán ülő- és hátlappal. A lyukacsos ülőlap és háttámla a jó szellőzés mellet a csúszásmentes ülési pozíciót is biztosítja, és komfortosabbá teszi az ülést. A minél kényelmesebb üléspozíció megtalálását biztosítja az asszinkron mechanika, mely lehetővé teszi, hogy az ülőlap és a háttámla dőlését egymástól függetlenül be lehessen állítani, illetve az adott pozícióban fixen rögzíteni.

A1297 ASYN Rebecca ipariszék ülőlapjának a magasságát pedig a forgószékekből is ismert gázliftes, karos szabályzóval tudjuk beállítani. A székhez a standard görgőkön kívül fix tappancsok is rendelhetőek.

Tovább
108 585 Ft (85 500 Ft + ÁFA)