TOP termékek

Poliuretán ülőlapos laborszékek

Az egészségügyben között a poliuretán ülő- és hátlapos, sav és lúgálló forgószékek kiemelt szerepet töltenek be. A poliuretán, vagy PU ülőlapok ugyanis ellenállnak a vegyszereknek is, így a fokozott tisztántartási vagy fertőtlenítési igényekre is jó megoldást kínálnak. Ráadásul az öntött hab valamennyire puha, így rövidebb használat esetén az ülés is kényelmes rajta.

Tovább

Sokoldalúan ellenálló széket szeretne? Akkor válassza  a Smil Liftet ezt a speciális poliuretán anyagból készült, háttámla nélküli széket. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is. A poros, olajos környezetben pedig jó segítséget nyújt a könnyen tisztítható, sav és lúgálló poliuretán ülőlap. Így jól használható ipari és üzemi székként, de megfelelő laborszékként is.

Tovább
34 125 Ft (26 870 Ft + ÁFA)

A háttámla nélküli, 1290 ZON ipariszék sokoldalúan használható. Az ülőlap speciális poliuretán anyagból készült. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is. A poros, olajos környezetben pedig jó segítséget nyújt a könnyen tisztítható, sav és lúgálló poliuretán ülőlap. Így jól használható ipari és üzemi székként, de megfelelő laborszékként is.

 

Az irodaszék teherbírása 110 kg A 1290 ZON ipariszéket alkatrészként csomagolva szállítjuk, így egyszerű összeszerelést igényel
A Cinque Asyn forgószéket 1 év garanciával szállítjuk

 

Tovább
40 513 Ft (31 900 Ft + ÁFA)

Az RP-100 Basic ipariszék könnyen tisztítható PUR ülő- és hátlappal készül. Ellenáll a savaknak és a lúgoknak, így kimondotta jól használható akár szennyezett ipari környezetben is. Ezért ajánljuk az ipari környezet mellet egészségügyi, vagy laboratóriumi környezetbe is. Az RP-100 Basic ipariszék magasságban gázlift segítségével fokozatmentesen állítható, valamint állítható a háttámla dőlésszöge, az ülőlaptól való távolsága, valamint a magassága is.

Gázliftes magasságállítás az irodaszéken Állítható magasságú háttámla

Az irodaszék teherbírása 110 kg

a forgószéket 1 év garanciával szállítjuk

A széket alkatrészenként csomagolva szállítjuk, így egyszerű összeszerelést igényel
Tovább
42 113 Ft (33 160 Ft + ÁFA)

Az RP-100 ipariszék könnyen tisztítható PUR ülő- és hátlappal készül. Ellenáll a savaknak és a lúgoknak, így kimondotta jól használható akár szennyezett ipari környezetben is. Ezért ajánljuk az ipari környezet mellet egészségügyi, vagy laboratóriumi környezetbe is. 

Az RP-100 ipariszék magasságban gázlift segítségével fokozatmentesen állítható, valamint állítható a háttámla dőlésszöge, az ülőlaptól való távolsága, valamint a magassága is.

Tovább
42 770 Ft (33 677 Ft + ÁFA)

Tulip Eco Ring magasított ipari forgószék lábtartó karikával. A szék poliuretán ülő- és hátfelülettel készül, így könnyen mosható és tisztán tartható. Az ülőfelület magassága gázlifttel, fokozatmentesen állítható a megjelölt tartományon belül.

A Tulip Eco Ring szék kényelmes használatát és beállíthatóságát, a háttámla magasság  állítását lehetővé tevő strapabíró nyakvas segíti. A magasított ipariszék stabilitását 5 ágú lábcsillag, valamint görgő, vagy fix tappancs biztosítja.

Tovább
44 069 Ft (34 700 Ft + ÁFA)

Az RP-100 Basic Ring (régebben New Roma) magasított ipariszék PU ülő- és hátlappal. A kényelmes ülés érdekében, a magasított gázliften a lábtartó karika magassága szabadon állítható. A széket görgőkkel, vagy fix tappancsokkal is tudjuk szállítani.

Tovább
49 276 Ft (38 800 Ft + ÁFA)

Sokoldalúan használható ipari széket szeretne? Akkor válassza  a 1290 NOR ipariszéket, a speciális poliuretán anyagból készült ülő- és hátlappal. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is. A poros, olajos környezetben pedig jó segítséget nyújt a könnyen tisztítható, sav és lúgálló poliuretán ülőlap. Így jól használható ipari és üzemi székként, de megfelelő laborszékként is.

Tovább
52 070 Ft (41 000 Ft + ÁFA)

Az Álláskönnyítő szék az összecsukható ülőke segítségével a hosszabb ideig tartó, álló munkavégzés is könnyebbé tehető. Az összecsukható kivitel pedig segít Önnek abban, hogy használaton kívül kis helyen tudja tárolni.

Tovább
55 880 Ft (44 000 Ft + ÁFA)

Praktika Lift ipari forgószék, poliuretán ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság, távolság és dőlésszög állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. A poliuretán ülőlap és háttámla ellenáll a szennyeződéseknek, és könnyen tisztítható. Így igazán jó megoldás, szennyezett, poros munkahelyekre, üzemekbe.

Tovább
57 093 Ft (44 955 Ft + ÁFA)

A Tulip karfás ipariszék könnyen tisztítható PUR ülő- és hátlappal készül. Ellenáll a savaknak és a lúgoknak, így kimondotta jól használható akár szennyezett ipari környezetben is. Ezért ajánljuk az ipari környezet mellet egészségügyi, vagy laboratóriumi környezetbe is. 

A Tulip karfás ipariszék magasságban gázlift segítségével fokozatmentesen állítható, azonban a háttámla dőlésszöge nem állítható. Azonban a háttámla mélységben és magasságban állítható. Ez a kivitel a kevesebb állítási lehetőség következtében masszív kialakítású lett.

Tovább

A 1290 Asyn ipariszék sokoldalúan használható szék. Biztosítja ezt a sokféle beállítást lehetővé tévő asszinkron mechanika, a megerősített ipariszék speciális poliuretán ülő- és háttámlával.

A 1290 Asyn szék alkalmas ipari, egészségügyi környezetben is. A PU felület ellenál a savas, lúgos anyagoknak is. Ugyanakkor könnyen tisztítható, fertőtleníthető.

Tovább
64 770 Ft (51 000 Ft + ÁFA)

Magasított munkafelületekhez alkalmas ipariszék. Az ülőlap és a háttámla öntött poliuretán habból készül, így könnyen tisztítható. Alkalmas poros, vagy olajos munkakörnyezetben is. A kényelmes üléspozíciót az állítható gázlift, valamint a lábtartó gyűrű biztosítja.

Mivel az ülőlap magsra került, így a szék súlypontja is megváltozott. AEzáltal borulékonnyá vált a szék, ezért ezt ellensúlyozandó, fix tappancsokkal szállítjuk. Az ajánlott napi használati idő: 5-7 óra.

Tovább
67 437 Ft (53 100 Ft + ÁFA)

Praktika Lift Ring magasított ipari forgószék lábtartó gyűrűvel. A szék poliuretán ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság, távolság és dőlésszög állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. A poliuretán ülőlap és háttámla ellenáll a szennyeződéseknek, és könnyen tisztítható. Így igazán jó megoldás, szennyezett, poros munkahelyekre, üzemekbe.

A magasított kivitelnél javasoljuk a görgők kicserélését a borulásveszély miatt fix tappancsora.

Tovább
69 266 Ft (54 540 Ft + ÁFA)

Praktika Lift Syncron ipari forgószék, poliuretán ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság, távolság és dőlésszög állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. A poliuretán ülőlap és háttámla ellenáll a szennyeződéseknek, és könnyen tisztítható. Így igazán jó megoldás, szennyezett, poros munkahelyekre, üzemekbe.

A szék tartós kivitelét erősíti a syncronmechanika, amely lehetővé teszi az ülőlap és a háttámla szinkronmozgását.

Tovább
82 467 Ft (64 935 Ft + ÁFA)

A 1291 NOR tipusú forgószék egy speciális ipariszék, amelyik antisztatikus poliuretán ülő- és háttámlával készül. Ezt az ipari széket elsősorban finomelektronikai területen lehet jól használni, de kialakításából adódóan jól használható egyéb ipari, egészségügyi környezetben is. A PU felület ellenál a savas, lúgos anyagoknak is. Ugyanakkor a felülete könnyen tisztítható, fertőtleníthető.

A 1291 NOR antisztatikus ipariszék javasolt napi használati ideje: 5-7 óra

Tovább
90 170 Ft (71 000 Ft + ÁFA)

Praktika Lift Syncron Ring magasított ipari forgószék, poliuretán ülő- és hátfelülettel, gázlifttel, háttámla magasság, távolság és dőlésszög állítását lehetővé tevő mechanikával, 5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel. A poliuretán ülőlap és háttámla ellenáll a szennyeződéseknek, és könnyen tisztítható. Így igazán jó megoldás, szennyezett, poros munkahelyekre, üzemekbe.

A szék tartós kivitelét erősíti a syncronmechanika, amely lehetővé teszi az ülőlap és a háttámla szinkronmozgását. A magasított kivitelű ipariszéknél miatt javasoljuk a görgők helyett a fix tappancsok használatát a borulásveszély elkerülése miatt

Tovább
94 640 Ft (74 520 Ft + ÁFA)

A 1297 ASYN Rebecca ipariszék ipari, üzemi, vagy laboratóriumi környezetben is jól használható, masszív irodaszék, sav és lúgálló poliuretán ülő- és hátlappal. A lyukacsos ülőlap és háttámla a jó szellőzés mellet a csúszásmentes ülési pozíciót is biztosítja, és komfortosabbá teszi az ülést. A minél kényelmesebb üléspozíció megtalálását biztosítja az asszinkron mechanika, mely lehetővé teszi, hogy az ülőlap és a háttámla dőlését egymástól függetlenül be lehessen állítani, illetve az adott pozícióban fixen rögzíteni.

A1297 ASYN Rebecca ipariszék ülőlapjának a magasságát pedig a forgószékekből is ismert gázliftes, karos szabályzóval tudjuk beállítani. A székhez a standard görgőkön kívül fix tappancsok is rendelhetőek.

Tovább
108 585 Ft (85 500 Ft + ÁFA)