TOP termékek

Kárpitozott laborszékek

A kárpitozott laborszékek jó használatot tesznek azokban az esetekben, amikor a munkavégzés hosszabb ideig tart. Ilyenkor a könnyen tisztíthatóság mellet a kényelmes üls iránti igénynek is meg kell felelnia a laborszéknek. Ilyen esetekben nyújtanak jó megoldást a szivacsozott belsővel készült, kárpitozott laborszékek.

Tovább

A Taurus TN Maxi tárgyalószék egy hagyományos megjelenésű vendégsszék, vendégszék karfás kialakítással. A fekete fémváz egyúttal a karfa is, így a szék sokoldalúan és jól használható.

A Taurus TN Maxi karfás tárgyalószék készülhet sokféle kárpittal, valamint akár textilbőrös kivitelben is.

Tovább
18 923 Ft (14 900 Ft + ÁFA)

A Taurus TN Maxi + TA írólapos tárgyalószék egy hagyományos megjelenésű vendégsszék, vendégszék karfás kialakítással. A fekete fémváz tartja a lehajtható írólapot is. Az írólap minden esetben a jobboldali karfára van szerelve. Balos változatban sajnos nem elérhető.

A Taurus TN Maxi karfás, írólapos  tárgyalószék készülhet sokféle kárpittal, valamint akár textilbőrös kivitelben is.

Tovább
27 305 Ft (21 500 Ft + ÁFA)

A 1121 TN H XXL tárgyalószék erősített fekete fémvázzal, valamint választható szövetkárpitozással készül. Az erősített vázszerkezet miatt erős igénybevétel esetén is bátran ajánljuk, elsősorban ipari létesítményekben, üzemekben, laborokban, de használható üzemi étkezőkben is.

A 1121 TN H XXL a szövetes kivitel mellett rendelhető textilbőrös kivitelben is, így a poros, szennyezett munkakörnyezetben is megállja a helyét.

Tovább
30 353 Ft (23 900 Ft + ÁFA)

Egyszerű kialakítású, alap irodaszék. A szék magasságát, illetve a háttámla dőlésszögét állítani lehet. A szék fix magasságú karfával van szerelve. A kárpit színe szabadon választható, a megadott színválaszték szerint.

A Bravo LX forgószéket egyszerűbb kialakítása miatt elsősorban kisebb irodai igénybevételre, vagy Home office széknek ajánljuk az otthonába. Ajánlott napi használati idő: 5-7 óra

Tovább
30 607 Ft (24 100 Ft + ÁFA)

Worker Lift Medica laborszék kerek ülőfelülettel és fehér műbőrrel. A háttámla nélküli kivitel kis helyigényt, és könnyű használhatóságot jelent. A laborszék fém lábcsillaggal, gázliftes magasságállítással készül. Az ülőfelület a textilbőr kivitel miatt könnyen tisztítható, így egészségügyi intézmények, laborok, ipari munkahelyeken is jól használható.

Igény esetén a Worker Lift Meduca laborszék kemény felületre alkalmas székgörgőkkel, vagy fix tappanccsokkal, valamint ülésmagasítóval és lábtartóval is ellátható.

Tovább
31 547 Ft (24 840 Ft + ÁFA)

Háttámla nélküli, de kényelmes széket szeretne? Akkor válassza a 1030 ZON háttámla nélküli kárpitozott "zongora" széket. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is. A poros, olajos, vagy akár egészségügyi, labor környezetben pedig jó segítséget nyújt, hogy a szék  textilbőrös (műbőrös) kivitelben készül.

Tovább
31 623 Ft (24 900 Ft + ÁFA)

Egészségügyi környezetbe keres háttámla nélküli, de kényelmes széket szeretne? Akkor válassza a 1030 ZON Medica textilbőrrel kárpitozott,  háttámla nélküli széket. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is jól használható. Az egészségügyi, labor környezetben pedig jó segítséget nyújt, hogy a szék textilbőrös (műbőrös) kivitelben, de választható színekkel készül.

Tovább
49 022 Ft (38 600 Ft + ÁFA)

A modern formájú 1158 TLC falemezes szék szövetes betétekkel,  krómozott fémvázzal készül. Az üléskomfortot növeli a szivacsos, kárpitozott ülőlap- és szivacsos háttámla betétek.

A 1158 TLC széket elsősorban közösségi terek, menzák, üzemi étkezők székeinek ajánljuk, mivel a szövet helyett textilbőrrel is kérhető. A megnövelt, 2 éves garancia a bizonyíték a székek strapabíró kivitelére. A palást nagyszilárdságú rétegelt lemezből készült, idompréseléssel.  

Tovább
49 276 Ft (38 800 Ft + ÁFA)

A Zeppelin légpárnás álláskönnyítő székkel hosszú távon is kényelmesebbé válik az állómunka végzése. Kialakítása révén segíti a test megtámasztását. Az ülőlap magasságban fokozatmentesen állítható. A stabil lábszerkezet miatt a szék munka közben sem mozdul el. Az ülőlapba épített légpárna hosszú távon is kényelmes üléshelyzetet biztosít.

A Zeppelin álláskönnyítő szék működési elve megegyezik a labdaszékek működésével, így ergonómikus ülést-állást biztosít a használója számára.

Tovább

A Cinque Asyn GLX SZIN  modern megjelenésű, nagytudású forgószék állítható magasságú karfával. A formaöntött szivacs biztosítja, hogy hosszú használat után is kényelmes legyen. A szék többféle kárpittal is rendelhető, így könnyen hozzá tudja igazítani irodája színvilágához. Az irodaszéket napi 7 - 10 órás munkavégzésre ajánljuk. 

Ha nagyobb  székbeszerzésen gondolkodik, akkor letöltheti a széket rar formátumban, így Autocad tervekhez is használhatja. Ha a székből nagyobb darabszámban szeretne vásárolni, akkor pedig kérheti személyre szabott egyedi árajánlatunkat is. 

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla Állítható magassságú karfa

Az irodaszék teherbírása 110 kg

 

A forgószéket napi 5-8 órai használatra ajánljuk

A széket alkatrészként csomagolva szállítjuk, így egyszerű összeszerelést igényel

 

A Cinque Asyn forgószéket 1 év garanciával szállítjuk
A Cinque Asyn forgószék többféle kárpittal is készülhet
Tovább
57 950 Ft (45 630 Ft + ÁFA)