TOP termékek

Kárpitozott forgószék kínálatunk

A kárpitozott forgószékek kényelmes üléshelyzetet jelentenek munkavégzés közben. A sokféle választható szövet vagy textilbőr segítségével akár vidám színekkel is feldobhatja az egészségügyi munkahelyeket. A kényelmes munkavégzés érdekében karfás vagy karfa nélküli egészségügyi forgószékeket is talál kínálatunkban.

Tovább

A Panther egy hagyományos megjelenésű forgószék választható kárpitozással. A szék a kényelmes használat érdekében gázliftes magasságállírtással és dönthető háttámlával készül.

Egyszerű kivitelű szék, elsősorban otthoni használatra javasoljuk.

Tovább
27 559 Ft (21 700 Ft + ÁFA)

Egyszerű kialakítású, alap irodaszék. A szék magasságát, illetve a háttámla dőlésszögét állítani lehet. A szék fix magasságú karfával van szerelve. A kárpit színe szabadon választható, a megadott színválaszték szerint.

A Bravo LX forgószéket egyszerűbb kialakítása miatt elsősorban kisebb irodai igénybevételre, vagy Home office széknek ajánljuk az otthonába. Ajánlott napi használati idő: 5-7 óra

Tovább
30 607 Ft (24 100 Ft + ÁFA)

Háttámla nélküli, de kényelmes széket szeretne? Akkor válassza a 1030 ZON háttámla nélküli kárpitozott "zongora" széket. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is. A poros, olajos, vagy akár egészségügyi, labor környezetben pedig jó segítséget nyújt, hogy a szék  textilbőrös (műbőrös) kivitelben készül.

Tovább
31 623 Ft (24 900 Ft + ÁFA)

Egészségügyi környezetbe keres háttámla nélküli, de kényelmes széket szeretne? Akkor válassza a 1030 ZON Medica textilbőrrel kárpitozott,  háttámla nélküli széket. Kiviteléből adódóan jól használható szűk munkahelyeken is jól használható. Az egészségügyi, labor környezetben pedig jó segítséget nyújt, hogy a szék textilbőrös (műbőrös) kivitelben, de választható színekkel készül.

Tovább
49 022 Ft (38 600 Ft + ÁFA)

A Cinque Asyn GLX SZIN  modern megjelenésű, nagytudású forgószék állítható magasságú karfával. A formaöntött szivacs biztosítja, hogy hosszú használat után is kényelmes legyen. A szék többféle kárpittal is rendelhető, így könnyen hozzá tudja igazítani irodája színvilágához. Az irodaszéket napi 7 - 10 órás munkavégzésre ajánljuk. 

Ha nagyobb  székbeszerzésen gondolkodik, akkor letöltheti a széket rar formátumban, így Autocad tervekhez is használhatja. Ha a székből nagyobb darabszámban szeretne vásárolni, akkor pedig kérheti személyre szabott egyedi árajánlatunkat is. 

Ergonómikus kialakítású forgószék Gázliftes magasságállítás az irodaszéken

Asszinkron mechanika

 

Állítható magasságú háttámla Állítható magassságú karfa

Az irodaszék teherbírása 110 kg

 

A forgószéket napi 5-8 órai használatra ajánljuk

A széket alkatrészként csomagolva szállítjuk, így egyszerű összeszerelést igényel

 

A Cinque Asyn forgószéket 1 év garanciával szállítjuk
A Cinque Asyn forgószék többféle kárpittal is készülhet
Tovább
57 950 Ft (45 630 Ft + ÁFA)

Az Ergosit forgószék fehér székvázzal az ergonómikus kialakításon túl, egy modern, letisztul formavilágú irodaszék. A kényelmes ülést a feszített sztreccs szövet a teljes ülő és hátfelületen teszi kényelmessé. A kényelmes használat érdekében az egyedi integrált hintamechanika lehetővé teszi a test ülés közbeni dinamikus mozgását, tehermentesítve a gerincet, kényelmessé téve a munkát és a tárgyalást. Az Ergosit forgószék kényelmes gázliftes magasság állítását az ülőlapba süllyesztett működtető kar teszi lehetővé. A szék teherbírása 130 kg

Tovább
89 154 Ft (70 200 Ft + ÁFA)

Az Ergosit forgószék az ergonómikus kialakításon túl, egy modern, letisztul formavilágú irodaszék. A kényelmes ülést a feszített sztreccs szövet a teljes ülő és hátfelületen teszi kényelmessé. A kényelmes használat érdekében az egyedi integrált hintamechanika lehetővé teszi a test ülés közbeni dinamikus mozgását, tehermentesítve a gerincet, kényelmessé téve a munkát és a tárgyalást. Az Ergosit forgószék kényelmes gázliftes magasság állítását az ülőlapba süllyesztett működtető kar teszi lehetővé. A szék teherbírása 130 kg

Tovább
89 154 Ft (70 200 Ft + ÁFA)

Az Aria Mid  középtámlás irodai forgószék, formaöntött szivacsozás, szinkronmechanika ülésmélység állítással, polírozott alumínium lábcsillaggal és zörejmentes parketta görgőkkel, 4D karfa PU rátéttel. Rendelhető szürke, vagy zöld szövettel

Tovább
103 556 Ft (81 540 Ft + ÁFA)

Az Aria Boss  magastámlás irodai forgószék fehré vázzal. Így jól alkalmazható egészségügyi székként is. Az Aria szék további jellemző a fix fejtámla, formaöntött szivacsozás, szinkronmechanika ülésmélység állítással, polírozott alumínium lábcsillaggal és zörejmentes parketta görgőkkel, 4D karfa PU rátéttel.

Rendelhető szürke, vagy zöld szövettel

Tovább
109 906 Ft (86 540 Ft + ÁFA)

POFIT ergonómikus szék SZENZOR nélküli változat

A Pofit a világon az első forgószék, mely interakcióba tud kerülni Veled, egy telefonos applikáción keresztül. A székbe integrált precíziós érzékelők elemzést adnak a székben ülő szokásairól és az app-on keresztül együttműködnek a felhasználóval. A mérnökök kifejezetten a gerinc védelmére, minél nagyobb szintű megtámasztására fejlesztették ki.

Nézze meg, vagy töltse le a részletes bemutatónkat erről a különleges székről, ami az első szék a világon, ami megfelel az Ergonomics 2.0  követelményeknek:

Pofit forgószék bemutató video >>

Pofit forgószék PowerPoint bemutató letöltése >>

A POFIT újradefiniálja az ergonómikus széket. Különleges technológiát alkalmaz, amely több, mint 300% -os védelmet nyújt az egész gerincnek. A Pofit sikeresen elérte a gerinc teljes vonalú támogatását, nem pedig az egyéni támogatást. A Pofit dinamikus bionikus gerincnyomás-csökkentő kialakítása, továbbá a többirányú mozgású és dupla szárnyú támasztó chipek bizosítják a hátizmok és az ágyék vonalát követő szabad mozgást. A tökéletes formatervezés következtében a teljes hátnak, a hátizmoknak és a gerincnek kellő megtámasztást biztosít.

Tovább
290 830 Ft (229 000 Ft + ÁFA)