Irodaszékek tisztítása

Irodaszékek, forgószékek tisztítása, karbantartásaAz irodaszékek tisztításánál van jónéhány szabály, amit érdemes betartani. Ezeket szeretnék most bemutatni Önnek, hogy minél tovább tudja gond nélkül használni irodaszékét.

Tisztításhoz kizárólag semleges kémhatású mosószert szabad használni, a kereskedelemben kapható tisztítószerek használati utasításainak betartásával. A bútorhuzatot célszerű rendszeresen puha szőrű kefével átkefélni vagy porszívózással tisztítani. A fém, fa és műanyag részek száraz, vagy enyhén nedves törlőruhával tisztíthatók. A bőr és blonded-bőr kárpitok ápolására bőrápolószer használata ajánlott, éves gyakorisággal.

A csavarok és a rögzítő gombok tartását, feszességét a használat intenzitásától függően legalább negyedévente ellenőrizni kell. Az ilyen rendes időszakos karbantartásokkor kell a csavarokat utána húzni, a görgőket kitisztítani, valamint évente egyszer a mozgó alkatrészeket kenőanyaggal lekezelni.

 

Székáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszékkel, a szállítással vagy a fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu