Várható szállítási idő

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Megbízható, kényelmes irodai székeket kínálunk Önnek több mint 20 éves tapasztalattal és SzékSzerviz garanciával

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

Bizonyára kíváncsi rá, hogy a megrendelni kívánt irodaszéket milyen szállítási idővel tudjuk szállítani. Mielőtt erre válaszolnék, ehhez kapcsolódóan szeretném bemutatni Önnek, hogy a webáruházunkban szereplő irodaszék, forgószék vagy vezetői szék sok irodaszék gyártótól érkezik be hozzánk. Ezeknél az üzemeknél más és más a szállítási határidő. Ugyanakkor a leggyakoribb iroaszékekből, mint az UFO ergonómikus szék, vagy vezetői fotelekből, mint a Gamma-P jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.

 

Éppen ezért egységes és fix szállítási időt nem is tudok megadni Önnek. Mert vannak irodaszékek, amiket akár 1-2 munkanap alatt is szállítani tudunk, de vannak olyanok is, amiknek akár 3-4 hét is lehet az átfutási, gyártási ideje. A webáruházban minden széknél feltüntettük a várható szállítási időpontot, így kiindulásnál kérjük ezt vegye figyelembe.

Amennyiben Önnek fontos, hogy egy szék egy mgadott időpontig biztosan elkészüljön (költözés, nyitás), vagy csak információra lenne szüksége a kiválasztott forgószékkel kapcsolatban, kérjük egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.

 

A kiválasztott irodaszékekkel kapcsolatban minden esetben, telefonon vagy emailben is visszajelzünk Önnek a várható szállítási határidővel kapcsolatban. Amikor az elkészült irodaszékek beérkeztek központi raktárunkba, újab időpont egyeztetéssel jelentkezünk, hogy a megrendelt irodaszékeket az Önnek alkalmas időpontban szállítsuk ki, vagy adjuk át a kiszállítást végző Partnerünknek.

Irodaszék szállítási módok

A megrendelt forgószékek, irodai székek tipusától, mennyiségétől függően többféle szállítási lehetősége közül is tud választani. Ráadásul egyes szállítási módok esetén igénybe tudja venni a szék összeszerelő szolgáltatásunkat is, azaz az irodaszéket összeszerelten, használatra kész állapotban is átveheti. Az egyes szállítási lehetőségekről pedig bővebben is tájékozódhat

Irodaszék szállítási lehetőségek >>

 

 

 

Székáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszékkel, a szállítással vagy a fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu