Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Viktória Wood Visitor favázas vezetői fotel

Viktória Wood Visitor favázas vezetői fotel
Viktória Wood Visitor favázas vezetői fotel
Viktória Wood Visitor favázas vezetői fotel
Viktória Wood Visitor favázas vezetői fotel

Viktória Wood Visitor favázas vezetői fotel

 Viktória Wood Visitor elegáns vezetői irodák, tárgyalók közkedvelt széke ez a fa szántalpas vezetői tárgyalófotel. A sokféle választható pác, valamint a többféle szövet vagy bőr garancia arra, hogy bármilyen, akár meglévő környezetbe is könnyen illeszthető legyen.

Az ötféle szövetkategória, valamint a választható műbőr vagy valódi bőr bevonat olyan sokféle színválasztékot eredményez, hogy szinte majdnem minden bútorhoz választható belőlük harmonikus megoldás. Valódi bőrbevonat esetén a párnázott ülő- és hátlap, azaz azok a részek, ahol a testünkkel találkozik, valódi bőrből készült. A fotel hátsó része és az ülőlap alsó része pedig textilbőr. Így a két felület színe kismértékben letérhet egymástól.

Az erre a termékre vállalt 3 év garancia is jelzi, hogy ez bizony nem egy hétköznapi tárgyalófotel! Ennek érdekében a tárgyalófotelt összeszerelt állapotban szállítjuk, hogy az előzetes tesztelést és minőségvizsgálatot elvégezhessük.

A megadott alapár alapszövetes kárpitozásra vonatkozik. A megfelelő szövet kiválasztása után már a hozzá tartozó aktuális árat látja.


A szállítási idő az irodai széknél tájékoztató jellegű. Ez függ a raktárkészlettől, a szabad gyártási kapacitástól is. Ezért az árajánlatban erre mindig külön kitérünk. Épp az ilyen változó körülmények miatt a székre csak árajánlatot tud kérni.

Bővebben
Jótállási idő :
3 év
Teherbírás :
130 kg
Teljes magasság :
96 cm
Teljes szélesség :
66 cm
Ülésmagasság :
45 cm
Ülésmélység :
59 cm
Ülésszélesség :
52 cm
Szállítási idő :
20 nap
További adatok
182 080 Ft (143 370 Ft + ÁFA)
Részletek

Viktóri Wood Visitor tárgyalófotel jellemzői:

- hajlított fa szántalpas váz
- többféle választható pácolás
- bőr, textilbőr vagy szövetes kialakítás
- vastag szivacsozás az ülő- és hátlapban
- 130 kg-os teherbírás
- 3 év garancia

A szék Paraméterei
Cikkszám
LIN-VIKTORIA-WOOD-VISITOR
Kiegészítő termékek