Szeretne végre egy igazán kényelmes irodaszéket, hogy többé ne fájduljon meg a dereka munkavégzés közben?

Az ergonómikus irodaszékek védik a gerincoszlopot az előnytelen terhelés ellenÖn is sok időt tölt a számítógép előtt? Gyakran érzi úgy hogy fáj a nyaka és el van zsibbadva a keze? Akkor valószínűleg Ön is küzd azzal, hogy nem ül kényelmes, megfelelő széken. Pedig a nem megfelelően kialakított irodaszék akár tartós gerinckárosodást is okozhat.

Éppen ezért, a megfelelő irodaszék használata nagyon is fontos! A megfelelő, ergonómikus irodaszékkel sokat tehetünk  egészségünk megőrzéséért! Mert a testalkatunknak és a munkavégzési szokásainknak megfelelő, kényelmes irodai szék megtalálása elsődleges feladat.

Gondolom, már Ön is régóta keres egy kényelmes irodaszéket. Olyant, amelyikben kibírja a napi 8 10 órányi, folyamatos ülőmunkát. Így igazán szüksége van olyan irodaszékre, amiből nem úgy kel ki a nap végén, hogy mindene sajog. És természetesen persze mindezt olyan áron, hogy ne okozzon gondot a megvásárlása.

Megvallom, tapasztalt szakemberek révén mi is régóta keresünk ilyen széket. Amelyiknél a kényelem mellett a napi 7-10 órás munkavégzésre is alkalmas. Az alkatrészei bírják a napi strapát, és nem hibásodnak meg könnyen.

 

Az UFO ergonómikus irodaszék főbb jellemzői: 

  • ergonómikus kialakítású irodaszék
  • dönthető ülő- és hátlap
  • nagyméretű ülőlap
  • szőnyegpadlóra való görgők
  • műanyag lábcsillag
  • több fokozatban állítható magasságú karfák puha támfelülettel
  • 100 kg-os teherbírás
  • összeszerelési útmutató rengeteg fázisképpel és részletes leírással
  • 12 hónap garancia A széket most 1 év garanciával szállítjuk. 

 

UFO ergonómikus irodaszék bemutatása

Bár kipróbálni most sajnos nem tudja az UFO forgószékünket, de a videóban legalább be tudjuk mutatni Önnek a tudását, és hogy mennyi mindent lehet állítani rajta annak érdekében, hogy Ön a munkavégzési szokásainak, és testalkatának megfelelően be tudja állítani a legkényelmesebb üléspozíciót.

 

Az UFO ergonómikus irodaszék gyors áttekintése

Ez a kedvelt ergonómikus irodaszék  (Kódnevén: 7201 Syn Ufo, röviden UFO szinkronmechanikás irodaszék) mind a tulajdonságai, mind a méretei miatt az ergonómia elvárásainak megfelelően kialakított irodaszék.

Így valódi megoldás nyújt Önnek, ha igazán kényelmes és megbízható széket keres. Mindent tud, amit egy korszerű, kényelmes és gerinckímélő széktől manapság elvárhat. De nézzük meg részletesen is.

UFO ergonomikus irodaszék jellemző tulajdonságai

- nagy ülőfelület anatómiai kialakítással, így hosszútávon is kényelmes az ülés

- állítható magasságú és dőlésű masszív háttámla gerinctámasszal

- magasságban fokozatmentesen állítható üléspozíció a kényelemért

- minden elem fokozatmentes állítási lehetősége az optimális üléshelyzetért

- masszív, erős anyagok használat a tartós, hosszú idejű működésért

- kopásálló, nem szöszölődő, izzadásmentes kárpitozás a jó közérzetért

- magasságban állítható karfák puha támfelülettel

- vonzó ár, hogy akár több munkahely szék-csere igényének is megfeleljen

Az UFO ergonómikus forgószék elemei

Az alábbiakban részletesebben, az apró részletekre is kiterjedően mutatjuk be ezt a fantasztikus irodaszéket. Most Ön is megismerheti, hogy megtudja, ez a szék a legjobb választás, ha igazán kényelmes irodaszéket keres irodai munkájához. Vegyük tehát sorjában, miben is nyújt többet ez a szék az átlagos irodaszékekhez képest:

UFO ergonomikus forgószék háttámla kialakítása UFO egonómikus forgószék hátlap UFO ergonómikus irodaszék állítható karfapár

UFO irodaszék háttámla

A magas háttámla kialakítása követi az emberi gerinc vonalát. Így természetesen deréktámasszal rendelkezik. A háttámla magassága állítható, így a deréktámaszt pontosan abban a magasságban rögzítheti, ahogy éppen kényelmes Önnek.

 

Az íves kialakítás pedig segít abban, hogy a támla kövesse a gerinc vonalát. A háttámla H alakú, kagylós kialakítása követi az emberi test anatómiáját, így megtartja a csípőt az oldal irányú elmozdulások ellen is. A háttámlának természetesen a dőlésszöge is állítható, így Ön munkavégzési szokásainak megfelelően tudja azt beállítani.

UFO irodaszék ülőlap

A nagyméretű, széles és mély ülőlap a nagyobb testalkattal rendelkezők számára is kényelmessé és jól használhatóvá teszi ezt a széket. Az ülőlap kialakítása is követi az emberi test formáját, így hosszabb idejű munkavégzéskor is kényelmes ülést biztosít.

 

Természetesen az ülőlap dőlésszöge is állítható, és bármely pozícióban rögzíthető. Hogy ez miért fontos? Mert ezzel is segíti Önt a szék abban, hogy ne fáradjon el munkavégzés közben. Az ülőlap több pozícióban, előre és hátra is billenthető, így két általános munkavégzési ülés helyzetben is kényelmesen használható. Nézzük meg, pontosan hogyan.

UFO irodaszék karfák

A hosszútávú és kényelmes munkavégzéshez elengedhetetlenek a karfák. De mivel testalkatunk, magasságunk nem egyforma, így célszerű, ha állítható magasságú a karfa. Így mindig beállíthatjuk az aktuális testhelyzethez tartozó kényelmes munkamagasságot. Az UFO ergonomikus irodaszék karfa magassága 6 pozícióban is rögzíthető.

 

És hogy a karfa a használat közben még kényelmesebb legyen, a felülete az olcsó "kopogós" műanyag helyett egy habosított rugalmas anyaggal készült. Így ha kezét vagy könyökét hosszabb ideig pihenteti a karfán, az akkor sem fog megfájdulni, vagy elzsibbadni.

UFO ergonómikus irodaszék strapabíró vasalata UFO ergonómikus irodaszék mesh kárpitozása Egészséges ülőmunka a gyógytornász szemével

UFO irodaszék vasalat

Az UFO szék sokféle állítási lehetőségének, valamint hosszú életének titka a megfelelően kialakított, masszív vasalat. A hagyományos irodaszékektől eltérően a székben egy erősített vasalat tartja az ülőlapot, illetve a háttámlát.

Ez a masszív vasalat meglátszik a szék súlyában is, hiszen az igazi, tömör acél súlya azért jelentős. Ez a vasalat a három mozgató karral biztosítja az ülőlap előre- és hátrabillentését, a háttámla dönthetőségét, valamint a szék magasságának állítását is. És ez a vasalat teszi lehetővé azt is, hogy az ülőlapot és a háttámlát bármely, Önnek kényelmes pozícióban, fixen lerögzíthesse.

UFO irodaszék kárpitok

Az UFO irodaszék jelenleg háromféle kárpittal rendelhető: fekete, szürke és kék színekben. Ez a színválaszték biztosítja, hogy a legtöbb irodai környezethez harmonikusan illeszkedjenek a székek, és így az ergonómiai elvárások mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek.

A szék felülete MESH hálós kárpit anyaggal készül. Ez a speciális anyag már az autóiparban is bizonyított. A különleges felületen ugyanis apró, rombusz alakú "lyukak" találhatóak. Így a kárpit teljes felülete nem érintkezik a testtel, így elkerülhető, hogy beleizzadjon. Mint látja, ez a szék tökéletesen megfelelő, ha megfizethető árú, de strapabíró és lényelmes irodaszéket keres. A szék gondtalan használatát szolgálja a 12 hónapos garanciánk is.

Az UFO ergonómikus irodaszék 3 féle kárpitozással készül. Ezek a színek harmonizálnak az irodák általános színvilágával, így bármely környezetbe jól beilleszthetőek. A jelenleg rendelhető színek: Fekete, Szürke, Királykék

Irodaszék - gerincgyógyász szemmel

Egészséges irodaszék a gerincgyógyász szemével: UFO avagy 7201 Syn ergonómikus irodaszék értékelése a használatóság szempontjából.

A szakvélemény elolvasásához kérjük kattintson a szakvélemény képre