Standard kivitelű ipariszékek

Magasított ipari forgószékek

Antisztatikus, ESD ipariszékek

Háttámla nélküli ipariszékek

Álláskönnyítő székek és álláskönnyítők

Négylábú munkahelyi székek

IPARISZÉKEK

 

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

Az ipar számára kínálunk speciális forgószékeket és munkahelyi székeket.

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
irodaszék szakértő

 

De mitől ipari egy ipariszék? Ez mégis mit jelent? Engedje meg, hogy a közel 25 éves tapasztalatomat megosszam Önnel. Az ún. ipariszékek alapvetően forgószékek, csak pár olyan elemük, amiben különböznek. Az üzemekben a gyártás, összeszerelés során gyakran órákat töltenek el a széken ülve, ezért fontos hogy az ipar igényeinek megfelelő székek kerüljenek. De mi is a különbségek egy irodaiszék és egy ipari szék között? Nézzük végig sorjában.

 

Az egyik különbség a kárpitozás. Az irodákban a kárpitozott székek jól megállják a helyüket, azonban a gyártósorok mellet, az üzemekben gyakran poros vagy olajos munkakörnyezetben is használható munkahelyi székre van szükség. Ezért a hagyományos szövetes kivitel helyett itt a könnyen tisztítható ülő- és hátlappal készült székek jöhetnek szóba. Ezek lehetnek, műanyag elemek, lakkozott fa elemek, PUR habos elemek, vagy textilbőr kárpitok is.

 

A másik különbség a kivitelből, illetve a felhasználás módjából adódik. Az irodai forgószékek az íróasztalok magasságához készültek. Azonban az üzemi körülmények közzött, a gyártósorok vagy szerelőasztalok jellemzően magasabb kialakításúak. Ezért az ipar számára készülnek olyan székek is, amik magasított, megemelt kivitelűek, hogy a megemelt munkamagasság mellett is kényelmesen használhatóak legyenek.

De szükség lehet olyan forgószékre, ami folyamatos használatra, akár 24/24 igénybevételnek is meg kell felelni, pl vezénylőkben, felügyelő helyiségekben. Ennek a fokozott igénybevételnek csak a megerősített, csúcsminőségű székek, fotelek bírjnak éveken át gond nélkül megfelelni.

 

De az ipari forgószék és forgófotel kínálatunk mellett a fenti igényeknek megfelelő ügyfélszékeket, vendégszékeket, vagy az étkezdébe keres széket bárszéket, mi abban is segítünk  Önnek. Így ha Önnek bármilyen székigénye felmerül, ránk számíthat.

 

Ipariszék webáruház

Szeretné megnézni az ipari székválalasztékunkat részletesen is? Akkor látogasson el webáruházunkba, ahol minden ipariszéket részletes leírásokkal, pontos méretekkel és aktuális árakkal mutatunk be Önnek.

Ipariszék webáruház kínálata >>

 

Ipari, üzemi székek jellemző tipusai

Standard kivitelű ipariszékek

Magasított ipari forgószékek

Antisztatikus, ESD ipariszékek

Háttámla nélküli ipariszékek

Álláskönnyítő székek és álláskönnyítők

Négylábú munkahelyi székek

 

Ipariszék szállítási idő

De mi történik akkor, ha a kínálatunkban talál megfelelő ipariszéket? Akkor bizonyára kíváncsi rá, hogy a megrendelni kívánt ipariszéket milyen szállítási idővel tudjuk szállítani. Mielőtt erre válaszolnék, ehhez kapcsolódóan szeretném bemutatni Önnek, hogy az ipariszék webáruházunkban szereplő termékek sok székgyártótól érkezik be hozzánk. Ezeknél az üzemeknél más és más a szállítási határidő. Ugyanakkor a leggyakoribb üzemi székekből, mint az RP-100 Basic ipariszék jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.

 

Éppen ezért egységes és fix szállítási időt nem is tudok megadni Önnek. Mert vannak olyan munkaszékek, amiket akár 1-2 munkanap alatt is szállítani tudunk, de vannak olyanok is, amiket gyártani kell, így akár 3-4 hét is lehet az átfutási, gyártási idő. A webáruházban minden széknél feltüntettük a várható szállítási időpontot, így kiindulásnál kérjük ezt vegye figyelembe.

 

Amennyiben Önnek fontos, hogy egy szék egy megadott időpontig biztosan elkészüljön (költözés, nyitás, új csarnok), vagy csak információra lenne szüksége a kiválasztott fmunkahelyi székkel kapcsolatban, kérjük egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon.

 

A kiválasztott ipari székekkel kapcsolatban minden esetben, telefonon vagy emailben is visszajelzünk Önnek a várható szállítási határidővel kapcsolatban. Amikor az elkészült irodaszékek beérkeztek központi raktárunkba, újab időpont egyeztetéssel jelentkezünk, hogy a megrendelt irodaszékeket az Önnek alkalmas időpontban szállítsuk ki, vagy adjuk át a kiszállítást végző Partnerünknek.

 

Ipariszék szállítási módok

A megrendelt üzemi forgószékek, munkaszékek tipusától, mennyiségétől függően többféle szállítási lehetősége közül is tud választani. Ráadásul egyes szállítási módok esetén igénybe tudja venni a szék összeszerelő szolgáltatásunkat is, azaz a munkaszéket összeszerelten, használatra kész állapotban is átveheti, vagy leszállítjuk Önnek. Az egyes szállítási lehetőségekről webáruházunkban bővebben is tájékozódhat

Ipariszék szállítási lehetőségek >>

 

 

Standard kivitelű ipariszékek

Magasított ipari forgószékek

Antisztatikus, ESD ipariszékek

Háttámla nélküli ipariszékek

Álláskönnyítő székek és álláskönnyítők

Négylábú munkahelyi székek