Standard ipariszékek

Magasított ipari székek

Antisztatikus és ESD székek

Háttámla nélkül székek

Álláskönnyítők és térdeplők

Négylábú székek

Kényelmes és tartós munkaszékek, ipariszékek

 

Tóth Gábor Székáruház ügyvezető

25 év tapasztalatával a hátunk mögött jól tudjuk, hogy az ipari, üzemi körülmények között használt székeknek milyen különleges elvárásoknak, extra igénybevételnek kell megfelelnie. Ezt szem előtt tartva kialakítottunk egy olyan kínálatot, ami segít Önnek az ideális szék megtalálásában.

Tóth Gábor
Székáruház ügyvezető
ipari szék szakértő

 

Ipari székek bemutatása

De mitől ipari egy ipariszék? Ez mégis mit jelent? Engedje meg, hogy a közel 25 éves tapasztalatomat megosszam Önnel. Az ún. ipariszékek alapvetően forgószékek, csak pár olyan elemük, amiben különböznek. Az üzemekben a gyártás, összeszerelés során gyakran órákat töltenek el a széken ülve, ezért fontos hogy az ipar igényeinek megfelelő székek kerüljenek. De mi is a különbségek egy irodaiszék és egy ipari szék között? Nézzük végig sorjában.

 

Az egyik különbség a kárpitozás. Az irodákban a kárpitozott székek jól megállják a helyüket, azonban a gyártósorok mellet, az üzemekben gyakran poros vagy olajos munkakörnyezetben is használható munkahelyi székre van szükség. Ezért a hagyományos szövetes kivitel helyett itt a könnyen tisztítható ülő- és hátlappal készült székek jöhetnek szóba. Ezek lehetnek, műanyag elemek, lakkozott fa elemek, PUR habos elemek, vagy textilbőr kárpitok is.

 

A másik különbség a kivitelből, illetve a felhasználás módjából adódik. Az irodai forgószékek az íróasztalok magasságához készültek. Azonban az üzemi körülmények közzött, a gyártósorok vagy szerelőasztalok jellemzően magasabb kialakításúak. Ezért az ipar számára készülnek olyan székek is, amik magasított, megemelt kivitelűek, hogy a megemelt munkamagasság mellett is kényelmesen használhatóak legyenek.

De szükség lehet olyan forgószékre, ami folyamatos használatra, akár 24/24 igénybevételnek is meg kell felelni, pl vezénylőkben, felügyelő helyiségekben. Ennek a fokozott igénybevételnek csak a megerősített, csúcsminőségű székek, fotelek bírjnak éveken át gond nélkül megfelelni.

 

De az ipari forgószék és forgófotel kínálatunk mellett a fenti igényeknek megfelelő ügyfélszékeket, vendégszékeket, vagy az étkezdébe keres széket bárszéket, mi abban is segítünk  Önnek. Így ha Önnek bármilyen székigénye felmerül, ránk számíthat.

 

 

Ipariszék webáruház

Szeretné megnézni az ipari székválalasztékunkat részletesen is? Akkor látogasson el webáruházunkba, ahol minden ipariszéket részletes leírásokkal, pontos méretekkel és aktuális árakkal mutatunk be Önnek.

Ipariszék webáruház kínálata >>

 

 

Ipari, üzemi székek jellemző tipusai

Ha már tudja, hogy milyen jellegű ipariszékre lenne szüksége, akkor az alábbi kategóriák segítségével egyszerűen megtalálhatja a kínálatunkból a megfelelő üzemi széket.

 

Standard kivitelű ipari székek

Standard kivitelű ipariszékek

Az ipariszékek legnagyobb részét adják azok a speciális székek, melyek használhatóságukban szinte megegyeznek a hagyományos székekével. A különbség az ülő- és hátlap anyagában van. Ezek az üzemi székek speciális PUR anyagból, vagy falemezanyagból készülnek. Sav és lúgállóak, könnyen tisztíthatók. Így poros, olajos, szennyezet munkahelyeken is sokáig, megbízhatóan használhatóak. Rendelhetőek görgős, vagy fix tappancsos kivitelben is.

Megnézem a standard ipariszék választékot >>

 

 

Magasított ipariszék, üzemiszék választékMagasított ipari forgószékek

standard ipariszékeknek létezik olyam magasított verziója is, ami kifejezetten a szerelősorokhoz, magasított munkaállomásokhoz használható. Általános jellemzőjük a lábtartó karika, gyűrű. Segítségével egyszerűbb a székre a fel- és leszállás, valamint használat közben a lábat is tartja, hogy az ne lógjon a levegőbe. A széknek használat közben magasra kerül a súlypontja, így ebben a kivitelben a székgörgők használata helyett nkább a fix tappancsokat javasoljuk. Természetesen a magasított ipari székek is rendelhetőek PUR ülő- és hátlappal, vagy fa lemezelt kivitelben is.

Megnézem a magasított ipariszék választékot >>

Antisztatikus, ESD ipariszékekAntisztatikus, ESD ipariszékek

Az érzékeny munkahelyeken szükség ven olyan székekre, amik nem töltődnek fel statikusan. Így használatuk nem veszélyezteti a gyártást. Erre az igényre ajánljuk ezeket az ESD ipariszékeket. Speciális kialakításuknak köszönhetően a használat során keletkező statikus töltöttséget vezetik le a a vezetőképes görgőkön kresztül a padlóba.

Megnézem az ESD ipariszékek választékát >>

Háttámla nélküli székek: pénztárszék, laborszék)Háttámla nélküli ipariszékek

Alkalmi ülőmunkához, vagy szűk helyekre (pl. pénztárszék) ajánljuk ezekt a kis helyigényű háttámla nélküli székeket. Az ülőlap lehet PUR, lemezelt fa, vagy akár textilbőr (pl. laborszék).

Megnézem a háttámla nélküli ipariszékeket >>

Álláskönnyítő székek, speciális ülőkékÁlláskönnyítő székek és álláskönnyítők

Ipari, üzemi környezetben előfordul, hogy a munkavégzés jellegéből adódóan a hosszas állómunka túl megterhelő, míg a hagyományos ülőmunkához alkalmas ipari székek túl alacsonyak. Ennek a problémának a megoldására születtek meg az álláskönnyítő székek, amik átmenetet képeznek az állás és az ülés között. Ezek az álláskönnyítől készülhetnek kárpitozott, vagy PUR ülőfelülettel

Megnézem az álláskönnyítő választékot >>

Négylábú munkahelyi székek

asasassa

 

Standard kivitelű ipariszékek

Magasított ipari forgószékek

Antisztatikus, ESD ipariszékek

Háttámla nélküli ipariszékek

Álláskönnyítő székek és álláskönnyítők

Négylábú munkahelyi székek

 

Ipariszék szállítási idő

De mi történik akkor, ha a kínálatunkban talál megfelelő ipariszéket? Akkor bizonyára kíváncsi rá, hogy a megrendelni kívánt ipariszéket milyen szállítási idővel tudjuk szállítani. Mielőtt erre válaszolnék, ehhez kapcsolódóan szeretném bemutatni Önnek, hogy az ipariszék webáruházunkban szereplő termékek sok székgyártótól érkezik be hozzánk. Ezeknél az üzemeknél más és más a szállítási határidő. Ugyanakkor a leggyakoribb üzemi székekből, mint az RP-100 Basic ipariszék jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.

 

Éppen ezért egységes és fix szállítási időt nem is tudok megadni Önnek. Mert vannak olyan munkaszékek, amiket akár 1-2 munkanap alatt is szállítani tudunk, de vannak olyanok is, amiket gyártani kell, így akár 3-4 hét is lehet az átfutási, gyártási idő. A webáruházban minden széknél feltüntettük a várható szállítási időpontot, így kiindulásnál kérjük ezt vegye figyelembe.

 

Amennyiben Önnek fontos, hogy egy szék egy megadott időpontig biztosan elkészüljön (költözés, nyitás, új csarnok), vagy csak információra lenne szüksége a kiválasztott fmunkahelyi székkel kapcsolatban, kérjük egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon.

A kiválasztott ipari székekkel kapcsolatban minden esetben, telefonon vagy emailben is visszajelzünk Önnek a várható szállítási határidővel kapcsolatban. Amikor az elkészült irodaszékek beérkeztek központi raktárunkba, újab időpont egyeztetéssel jelentkezünk, hogy a megrendelt irodaszékeket az Önnek alkalmas időpontban szállítsuk ki, vagy adjuk át a kiszállítást végző Partnerünknek.

Ipariszék szállítási módok

A megrendelt üzemi forgószékek, munkaszékek tipusától, mennyiségétől függően többféle szállítási lehetősége közül is tud választani. Ráadásul egyes szállítási módok esetén igénybe tudja venni a szék összeszerelő szolgáltatásunkat is, azaz a munkaszéket összeszerelten, használatra kész állapotban is átveheti, vagy leszállítjuk Önnek. Az egyes szállítási lehetőségekről webáruházunkban bővebben is tájékozódhat

Ipariszék szállítási lehetőségek >>

 

 

Ipari szék ajánlatkérés

Ha a kínálatunkban található munkaszékekből több darabot szeretne vásárolni, kérjen egyedi árajánlatot a székekre, illetve a szállításukra.

 

A legkedveltebb ipariszékek