TOP termékek

Tárgyalószékek, vendégszékek

A tárgyalószékek alatt értjük általában az íróasztalokhoz kapcsolódó tárgyalótoldatnál, vagy az önálló tárgyalóasztalnál használt székeket, vendégszékeket. Megjelenésükben készülhetnek lengővázas vagy szántalpas, illetve négylábú kialakítással is. Általában kárpitozott, kényelmes kialakításúak. Jellemzően ezek a székek is rövid használati időre készülnek.

Kínálatunkban többféle, favázas és fémvázas tárgyalószéket, ügyfélszéket is talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át vendégszék kínálatunkat, és válassza ki a lenti munkahelyi székek közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott tárgyalószék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott térdeplőszéket

 

Kérdése van tárgyalószékekkel, ügyfélszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább