Irodaszék katalógusok

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretné irodaszék, forgószék kínálatunkat egyszerűen és gyorsan áttekinteni? Vagy kedvező árú, akciós irodaszékeket keres?

Tóth Gábor
SzékÁruház ügyvezető
irodaszék szakértő, 25 év tapasztalattal

Letölthető irodaszék katalógusok

Jól tudom, hogy a mai rohanó világban Önnek sincs sok ideje átbogarászni egyesével irodaszék, forgószék kínálatunkat. Ezért könnyen áttekinthető és letölthető pdf katalógusokban is bemutatjuk Önnek kínálatunk nagy részét. Ez a kínálat folyamatosan változik, így nem biztos, hogy minden széket megtalál a webáruházunkban is.

 

Amennyiben ilyen székkel találkozik, és érdekes lehet Önnek, kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáim szívesn tájékoztatják Ön az érdekes szék szállításával, szövetválasztékával és árával kapcsolatban is.

Akciós forgószék kínálat

Kedvező árú forgószéket, vezetői bőrfotelt vagy tárgyalószéket keres? Mi ebben is segítünk Önnek. Összegyűjtöttük egy könnyen áttekinthető és letölthető katalógusba a székválasztékunkat.

Önnek nincs más dolga, mint letölteni, és kényelmesen átböngészni. És ha egy szék megtetszik, ügyfélszolgálatunkon további információval is tudunk segíteni Önnek.

 

Így ha kedvező árú akciós irodaszéket keres, csak egy kattintás, és máris Önnél van a megoldás.

 

Azonnali információkérés irodaszékekkel kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan hívhatjuk?*
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Irodaszék kiválasztásával kapcsolatban
Adott széket keresek, de nem találom
Szövetválasztással kapcsolatban
Szállítási idővel és lehetőségekkel kapcsolatban
Mennyiségi kedvezményekkel kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Használattal, garanciával kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése:
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon. Vagy használhatja munkanapokon 8.00 - 12.00 óra között az élő chat szolgáltatásunkat is.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek

argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu