TOP termékek

Standard vezetői fotelek

A vezetői fotelek vagy bőrfotelek szerepe a kényelmes ülőhely megteremtése mellett a presztizs kifejezése. A jó minőségű bőr, fa kiegészítők, igényes kidolgozás – mind sugallja használója megbízhatóságát, tekintélyét. Egy jól megválasztott bőrfotel sokáig hasznos és hatékony irodai eszköz lehet. A kategóriában található: Bőrfotel, vezetői fotel, szövetes fotel, vagy nagy teherbírású, erősített vezetői fotel. De a vezetői irodák vendégeiről, ügyfeleiről sem feledkezünk, el, ha megfelelő ülőbútort keres számukra. így kínálatunkban talál vendégfoteleket, tárgyalófoteleket, de elegáns kanapékat is.

Kínálatunkat sokféle főnöki széket, fotelt talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át kínálatunkat, és válassza ki a lenti főnöki szék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott szék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott vezetői fotelt.

 

Kérdése van a vezetői fotelekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább