TOP termékek

Erősített irodaszékek, forgószékek

Vannak helyzetek, amikor egy irodaszék, munkaszék extrém terhelésnek van kitéve. Jellemzően olyan munkahelyek esetén, ahol folyamatos az igénybevétel: vezérlők, irányítóközpontok, diszpécserszolgálatok. Ezért ide kifejezetten erős, tartós székekre van szükség. Ezért ebben a kategóriában csupa megerősített, nagy terhelést kibíró forgószékeket mutatunk be. A kínálatunkban akár 160 kg teherbírású forgószéket is ajánlunk 5 év garanciával, így ha erős széket keres, nálunk talál is.

Ezért mi is kiemelt fontosságúnak tartjuk a nagy teherbírású irodaszékeket, vezetői székeket és vendégszékeket. Kínálatunban sokféle erősített forgószéket, irodaszéket talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át irodai szék kínálatunkat, és válassza ki a lenti forgószék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott erősített irodaszék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott ülőbútort.

 

Kérdése van erősített forgószékekkel, irodaszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább