TOP termékek

Diszpécserszékek, vezénylő székek

A 24 órás székek elsősorban vezérlők, diszpécserszolgálatok székigényéhez fejlesztett rendkívül strapabíró székek. Megerősített szerkezetük és egyedi kialakításuk miatt alkalmasak a folyamatos, 24 órás munkavégzésre. Mindezt kényelmesen, hiszen a székek kifejezetten ergonómikus kialakítással készülnek. Ebben nyújtanak segítséget a sokféle beállítási lehetőség, így a használó  egész nap komfortos üléshelyzetet tud kialakítani. Ráadásul több szék esetén akár 3-5 év garanciát is biztosítunk a székek mellé.

Ezért mi is kiemelt fontosságúnak tartjuk a nagy teherbírású diszpécser- vagy vezénylő székeket. Kínálatunban többféle erősített forgószéket, irodaszéket talál. Ezek nemcsak árban, hanem kényelemben, tudásban és minőségben is eltérnek egymástól. Kérjük nézze át irodai szék kínálatunkat, és válassza ki a lenti forgószék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt. A kiválasztott erősített irodaszék képére kattintva pedig részletesen is megismerheti a kiválasztott ülőbútort.

 

Kérdése van erősített diszpécserszékekkel kapcsolatban?

A szövetválasztékról szeretne bővebb információt kérni? Vagy a várhat szállítási időről érdeklődne? Keressen bennünket elérhetőségeinken, munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +3630 399 4282  telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Tovább