Székáruház - a megbízható irodaszék szállító

Azonnali információkérés irodaszékekkel pacsolatban

Ha kérdése merült fel a webáruházunkban található székekkel pacsolatban, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak. Ezt legegyszerűbben az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudja megtenni. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan hívhatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Irodaszék kiválasztásával kapcsolatban
Adott széket keresek, de nem találom
Szövetválasztással kapcsolatban
Szállítási idővel és lehetőségekkel kapcsolatban
Mennyiségi kedvezményekkel kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Használattal, garanciával kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése:
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most:

 

Hívja irodaszékes, forgószékes Ügyfélszolgálatunkat

 

Nem szeretné email fiókját figyelni, hogy az elküldött kérdésére mikor érkezik meg a válasz? Azonnali válaszra van szüksége? Akkor kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámon.

 

 

Vezetői szövetes és bőrfotelek  I  Tárgyalófotelek Operatív irodaszékek  I  Ergonómikus forgószékek  I  Tárgyalószékek  I  Ipariszékek  I Egészségügyi székek  I Egyéb székek

Székáruház: irodaszék, forgószék, ipariszék webáruház


Cégünk az eddigi működése alatt már több mint 50.000 db forgószéket értékesített. De ennél is büszkébbek vagyunk azokra a visszatérő vásárlóinkra szerte az országban, akik hosszú évek óta, rendszeresen bennünket bíznak meg az új irodai székeik beszerzésével. Hiszen a szállított székek minőségével, a szállítás gyorsaságával nemcsak kényelmes munkahelyet biztosítunk számukra, de a megőrzött egészségükön keresztül értéket is tudunk adni.

 

Tóth Gábor
Székáruház cégvezető
irodaszék szakértő 25 év tapasztalattal

Bizonyára Ön is jó pár weblapot végignéz, mielőtt irodaszék, forgószék vagy tárgyalószék vásárlás mellett dönt. Tapasztalni fogja, hogy zavarbaejtően nagy választékot talál székekből. Ezek között nagyon sok hasonló szék van, különböző árakon. Tudjuk, hogy éppen ezért nehéz is választani. Ezért is egyre fontosabb, hogy Ön meg tudja ítélni, hogy akitől meg szeretné rendelni a következő években folyamatosan használt irodaszékét, mennyire megbízható, mind a kiszolgálásban, mind a megrendelt irodaszék minőségét illetően.

1996, a TÉ 96 Bt. alapítási éve. Jól tudom, hogy ez az Ön számára nem olyan lényeges információ. De azért kérem, gondoljon csak bele. Már több mint 20 éve foglalkozunk irodaszékek importjával, forgalmazásával és szervizelésével. Ilyen hosszú idő alatt rengeteg szék megfordult nálunk, amiket kívül-belül alaposan megvizsgáltunk és megismertünk. 

 

Ezzel rengetek hasznos információt, és jelentős tudást sikerült felhalmoznunk. Ezek segítségével választotottuk ki kollégáimmal azokat a székeket, amiket a webáruházban ajánlunk Önnek. Így biztos lehet benne, hogy ezek az irodaszékek, forgószékek nemcsak kényelmesek, hanem strapabíróak, megbízhatóak is.

És az alapítás óta eltelt 20 év nem csak ilyen szempontból fontos. Gondoljon csak bele, hogy egyes irodaszékeket 1, 3 de akár 5 év garanciával szállítjuk. Ön biztos benne, hogy egy átlagos székes webáruház 5 év múlva is elérhető lesz? Ha minket választ, Ön biztos lehet benne, hogy a garancia idő alatt bennünket bármikor elérhet, ha gond van a megvásárolt székkel.

 

De még tovább megyek. A garancia idő letelte után is biztosan számíthat ránk, hiszen a SzékSzerviz webáruházunkból bármikor, készletről megrendelheti a főbb székalkatrészeket, így biztosítva a szék hosszútávú és probléma mentes használatát.

 

 

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu shopmania.hu net-plaza.hu