Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Speedway - gamer forgószék többféle színben

Speedway - gamer forgószék  többféle színben
Speedway - gamer forgószék  többféle színben
Speedway - gamer forgószék  többféle színben
Speedway - gamer forgószék  többféle színben
-30%

Speedway - gamer forgószék többféle színben

A Speedway gamer székek az alakjuk és kialakításuk miatt kényelmes üléshelyzetet biztosít a pár órás ülőmunkához a számítógép használat mellett is. Ugyanakkor a kialakítása segíti a helyes testtartást ülés közben is. Ezt a kényelmes gamer széket azonban nem csak játékhoz ajánljuk, hanem irodai környezetbe is.

A gamer szék sokféle képpen beállítható. Segítség ehhez a gázliftes magasságállítás, a szinkronmechanika és a lehajtható karfa is.


A szállítási idő az irodai széknél tájékoztató jellegű. Ez függ a raktárkészlettől, a szabad gyártási kapacitástól is. Ezért az árajánlatban erre mindig külön kitérünk. Épp az ilyen változó körülmények miatt a székre csak árajánlatot tud kérni.

Bővebben
Jótállási idő :
1 év
Ajánlott használati idő :
3 - 5 óra
Teherbírás :
110 kg
Teljes magasság :
105 - 115 cm
Teljes szélesség :
65 cm
Ülésmagasság :
46 - 56 cm
Ülésmélység :
47 cm
Ülésszélesség :
50 cm
Szállítási idő :
5 nap
További adatok
76 073 Ft (59 900 Ft + ÁFA)
53 150 Ft (41 850 Ft + ÁFA)
Kezdete: 2021.12.01   Vége: 2022.01.31
Részletek

A Speedway gamer szék tulajdonságai

– puha textilbőr vagy textil kárpitozás
– magas háttámla
– felhajtható műanyag karfa, párnázott támfelület
– állítható hintamechanika
– szürke festett műanyag lábkereszt d.640
– d.50 görgők
– teherbírás: 110 kg
– választható textilbőr színek: fekete/szürke/piros, fekete/szürke/sárga
– választható textil színek: fekete/szürke, fekete/szürke/piros

A szék Paraméterei
Székmechanika
Szinkronmechanika
Kárpit
Választható színek
Lábcsillag
Műanyag lábcsillag
Székgörgő
Standard székgörgő
Deréktámasz
Nyak- és deréktámasztó párna
Karfa
Lehajtható kivitelű
Fejtámla
A háttámla része
Szék tipusa
Gamer forgószék
Extra tulajdonságok
Karfás
Kárpitozási lehetőség
Fix kárpitozás
Cikkszám
ANT-SPEEDWAY-GAMER-SZEK
Miért jó a Gamer szék?

Mi egy igazi Gamer célja? A legjobbnak lenni.

A tökéletes Gamer szék kiválasztása

Ehhez azonban a tehetségen kívül másra is szükség van, mégpedig a tökéletes felszerelésre. A legjobb számítógépre, egérre, billentyűzetre, fejhallgatóra, és bizony, a legjobb Gamer székre. De honnan tudhatjuk, hogy melyik a legjobb? Összegyűjtöttünk 5 szempontot, amelyek a segítségedre lesznek a vásárlásban.

Legfontosabb: az ergonómia

Az ergonómiai tényezők az elsők, amelyeket figyelembe kell venned, ha Gamer szék vásárlásán gondolkodsz. Azoknál, akik jelentős mennyiségű időt szentelnek a játékra, létfontosságú, hogy olyan modellt válasszanak, amit minél inkább testre szabhatnak, ezért érdemes az alábbi jellemzőkkel rendelkező székeket keresni:

- állítható magasság
- mozgatható karfa
- dönthető háttámla
- dönthető ülőfelület
- rögzíthető ülésszög

Egy ideálisan beállított szék jobb vérkeringést biztosít, ezzel elkerülve a rossz testtartásból fakadó fájdalmakat, valamint hozzájárul az egészség megőrzéséhez, és, ami a gamer székek esetében a legfontosabb, pozitív hatással van a játékteljesítményre is.

Miből készül a legjobb Gamer szék?

Egy Gamer szék jelentős terhelésnek van kitéve, ezért ügyelni kell mind az összeszereléshez, mind a kárpitozáshoz használt alapanyagokra. Győződj meg a szék szilárdságáról, valamint a lábazat (legjobb, ha krómozott vagy festett acél) és a karfa erősségéről. Ezt követően jöhet a kárpit. Legyen tartós, kopásálló és könnyen tisztítható, ezen kívül fontos, hogy jól szellőző ülőfelülettel és támlaborítással rendelkezzen. Ilyenek például a hálós szerkezetű anyagok.

Kartámasz a helyes testtartásért

Bár az ergonómiai tényezőknél már említettük, most még egyszer hangsúlyozzuk az állítható kartámlák fontosságát. Ha a karfa túl magasan van, a vállnak arra kell törekednie, hogy ellensúlyozza az emelkedést, míg túl alacsony karfák esetén pedig az egész test előre dől. Hosszú távon mindkét helyzet igen fájdalmassá válhat.

Van elég helyed?

Vásárlás előtt mérd fel, mennyi helyet tudsz biztosítani a székednek. Ez leginkább a kisebb lakásban élőkre vonatkozik, hiszen néhány gamer szék igen terjedelmes, és bár első látásra nagyon jól néznek ki, nem éri meg megvenni, ha utána nem tudod hova rakni vagy folyton beleütközöl vele valamibe. Hidd el, helyszűke esetén egy kisebb méretű típussal elégedettebb leszel!

A külső is számít

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, fordíts elegendő figyelmet a dizájnra! A Gamer székek többsége a versenyautók üléseire emlékeztet, de ma már számtalan forma elérhető, nem is beszélve a színválasztékról. Találd meg azt a széket, amely nem csupán funkcióiban, de stílusában is a legközelebb áll hozzád!

Cégünk folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet a minőségi forgószékek fontosságára, nem csak az irodai dolgozók körében. Találjátok meg a számotokra legmegfelelőbb Gamer széket kínálatunkból a maximális játékélmény érdekében!

Kiegészítő termékek