Szűrés

TOP termékek

Ergonómikus forgószékek, irodaszékek, tárgyalószékek és ipariszékek gazdag választékban. Több darab vásárlása esetén kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot

Delta Mid alacsony háttámlás, hálós forgószék állítható deréktámasszal

Delta Mid alacsony háttámlás, hálós forgószék állítható deréktámasszal
Delta Mid alacsony háttámlás, hálós forgószék állítható deréktámasszal
Delta Mid alacsony háttámlás, hálós forgószék állítható deréktámasszal
Delta Mid alacsony háttámlás, hálós forgószék állítható deréktámasszal

Delta Mid alacsony háttámlás, hálós forgószék állítható deréktámasszal

A Delta Mid forgószék egy modern megjelenésű forgószék hálós háttámlával és állítható mélységű deréktámasszal. Az alacsony háttámla miatt modern tárgyalókba, a hagyományos megjelenésű számtalpas tárgyalószékek kiváltására is alkalmas. Az irodaszék kényelmes használatát segíti az állítható karfa, valamint a testsúlyhoz állítható hintamechanika is. A Delta Mid forgószék fekete kárpitozott ülőlappal készül, de igény esetén felár ellenében egyéb kárpitok is rendelhetőek hozzá. Azonban a hálós háttámla átkárpitozás után is fekete marad.


A szállítási idő az irodai széknél tájékoztató jellegű. Ez függ a raktárkészlettől, a szabad gyártási kapacitástól is. Ezért az árajánlatban erre mindig külön kitérünk. Épp az ilyen változó körülmények miatt a székre csak árajánlatot tud kérni.

Bővebben
Jótállási idő :
1 év
Teherbírás :
110 kg
Teljes magasság :
99 -105 cm
Teljes szélesség :
70 cm
Ülésmagasság :
48-54 cm
Ülésmélység :
49 cm
Ülésszélesség :
49 cm
Szállítási idő :
10 nap
További adatok
Részletek

A Delta Mid forgószék főbb jellemzői:

 • irodai forgószék
 • állítható deréktámasszal
 • hálós háttámla, fekete szövetes ülőlap
 • szinkronmechanika antishock funkcióval
 • magasságban állítható karfa PU rátéttel
 • alu lábcsillaggal és görgőkkel

Miért válasszon hálós háttámlájú irodaszéket?

A hálós háttámlával készült irodaszékek, forgószékek vagy operatív forgószékek a modern, trendei megjelenés mellett számos előnnyel is rendelkeznek. A hálós és a hagyományos forgószékek közötti van jópár különbség:

 • a nyári nagy melegben nem lehet beleizzadni, mint a kárpitos, vagy textilbőr székekbe
 • a háló követi a hát vonalát, így mindig tökéletes támasztást ad
 • kényelmes használat, így hatékonyabb a munkavégzés
 • modern, könnyed megjelenést ad
 • a háló erősített anyagból készül, nem nyúlik, így sokáig használható

Részletes információk a hálós forgószékekről - előnyök, tulajdonságok

Irodádhoz illeszkedő, személyre szabott megjelenés

Hálós forgószékeink közül jó pár típus többféle háló színben is elérhetőek (pl. kék, narancs, szürke, zöld, fekete), de a szövetes háttámlájúakhoz képest szűknek mondható ez a választék, mert utóbbiak közel 90 különféle kárpittal kérhetőek.
Hagyományos, kárpitozott háttámlás székeink esetében nemcsak jóval több színváltozatból lehet választani, de a különböző kárpitcsaládok más-más tapintású, textúrájú szövetei jóval magasabb fokú személyre szabhatóságot biztosítanak.


Szellőzés

A hálós háttámlával szerelt székek leginkább szembetűnő tulajdonsága a kiváló szellőzés, amely főleg melegebb napokon jelent komoly előnyt. A légáteresztő háló segít csökkenteni nyáron az izzadást, és kellemes szellős érzetet biztosít, szemben a kárpitozott székekkel, amelyekben a legforróbb napokon kellemetlenné válhat az ülés a kevésbé jó szellőzés miatt.
Azonban ha fázós vagy, a hálós székek légáteresztő tulajdonsága hátrány is lehet számodra a hűvösebb napokon.


Kényelem

Az, hogy kinek melyik háttámla típus a megfelelőbb, egyéni ízlés kérdése. A kárpitozott támla puhasága vagy a hálós háttámla rugalmassága egyaránt nagyon kényelmes és ergonomikus háttámasztást tesz lehetővé. Azzal is számolni kell a döntéskor, hogy a szövetkárpit jól megszokott, kellemes tapintású anyaga után furcsának tűnhet a hálós székekre jellemző, műanyagosabb, hűvösebb érzet.


Kinézet

Ez a szempont szintén ízlés dolga. A hálós forgószékeket modern, minimalista design jellemzi, ezzel eleganciát kölcsönözve otthonodnak vagy irodádnak. Míg a kárpitozott típusok mellett a klasszikus kinézet és a számtalan lehetséges szín szól.


Tisztítás

Tisztításukkor a kárpitozott székeket először érdemes átporszívózni, majd puha kefével, esetleg kendővel és langyos szappanos vízzel áttörölni. Hálós székeknél javasolt a gyakoribb porszívózás, mert a porszemek, morzsák beragadhatnak a háló réseibe. Folt esetén szintén alkalmazhatjuk a kendőt és a szappanos vizet, de hálós felületek esetében óvatosabbnak kell lennünk, mert ha túl erősen dörzsöljük, az anyag kibolyhosodhat.


Tartósság

A kárpitozott székeket tartósabbnak gondolhatjuk, mint a hálós társaikat. Ezzel együtt a különbség nem jelentős. A tartósság tekintetében inkább számít az adott termék árkategóriája és minősége, mint az, hogy hálós vagy kárpitozott támlával készül-e. A webáruházunkban kapható hálós székek olyan minőségi sztenderdek szerint készülnek, amelyek a kárpitozott székekkel megegyező tartósságot garantálnak.

A szék Paraméterei
Székmechanika
Szinkronmechanika
Kárpit
Fekete hálós vagy választható szövet
Lábcsillag
Polírozott alumínium
Székgörgő
Standard székgörgő
Deréktámasz
Állítható deréktámasszal
Karfa
Maggaságban állítható karfa puha támfelülettel
Cikkszám
LIN-DELTA-MID-FORGOSZEK